Opinto-ohjaajille

Kuva
Roof windows
LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät.

LAB-ammattikorkeakoulussa voi opiskella sosiaali- ja terveysalaa, tekniikkaa, liiketaloutta, hotelli-, ravintola- ja matkailualaa sekä muotoilua, kuvataidetta ja visuaalista viestintää. LABin Muotoiluinstituutti jatkaa Lahden Muotoiluinstituutin ja Imatran taidekoulun pitkiä perinteitä. Lisäksi tarjoamme kaikille avoimia korkeakouluopintoja avoimessa AMK:ssa sekä täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia jo korkeakoulututkinnon suorittaneille.

LABilla on kampukset Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Yli 8900 opiskelijaa tekee LABista Suomen kuudenneksi suurimman ammattikorkeakoulun.

Tutustu LABin koulutuksiin

Ammattikorkeakoulututkintoihin haetaan korkeakoulujen yhteishaussa Opintopolku.fi-järjestelmässä. Tammikuussa haetaan vieraskielisiin koulutuksiin ja maaliskuussa suomenkielisiin AMK- ja YAMK-koulutuksiin. Syyskuussa haussa on osa suomen- ja vieraskielisistä koulutuksista. Seuraavat yhteishakuajat ovat

  • 4.1.2023 klo 8.00 - 18.1.2023 klo 15.00 (englanninkieliset hakukohteet)
  • 15.3.2023 klo 08:00 - 30.3.2023 klo 15:00 (suomenkieliset hakukohteet)

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella pohjakoulutuksestasi ja iästäsi riippumatta LABin eri koulutusalojen ammattikorkeakouluopintoja. Avoin tarjoaa myös vaihtoehtoisen väylän tutkinto-opiskelijaksi. Opiskelu avoimessa on maksutonta toisen asteen opiskelijoille.

Tilaa opon uutiskirje

Opinto-ohjaajien uutiskirjeeseen keräämme hakuihin ja opintoihin liittyvät tiedot noin neljä kertaa vuodessa.

Tiedustele LABin esittelyitä / vierailumahdollisuuksia:

Linnea Varamäki
Markkinointiassistentti
linnea [dot] varamakiatlut [dot] fi

Upcoming events