Opinto-ohjaajille

Kuva
Roof windows
Uusi LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät.

LAB-ammattikorkeakoulussa voi opiskella sosiaali- ja terveysalaa, tekniikkaa, liiketaloutta, hotelli-, ravintola- ja matkailualaa sekä muotoilua, taidetta ja visuaalista viestintää. LABin Muotoiluinstituutti jatkaa Lahden Muotoiluinstituutin ja Imatran taidekoulun pitkiä perinteitä. Lisäksi tarjoamme kaikille avoimia korkeakouluopintoja avoimessa AMK:ssa sekä täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia jo korkeakoulututkinnon suorittaneille.

LABilla on kampukset Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Yli 8500 opiskelijaa tekee LABista Suomen kuudenneksi suurimman ammattikorkeakoulun.

Tutustu LABin koulutuksiin

Ammattikorkeakoulututkintoihin haetaan korkeakoulujen yhteishaussa Opintopolku.fi-järjestelmässä. Tammikuussa haetaan vieraskielisiin koulutuksiin ja maaliskuussa suomenkielisiin AMK- ja YAMK-koulutuksiin. Syyskuussa haussa on osa suomen- ja vieraskielisistä koulutuksista. Seuraavat yhteishakuajat ovat

  • 5.1.2022 klo 8.00 - 19.1.2022 klo 15.00 (englanninkieliset hakukohteet)
  • 16.3.2022 klo 08:00 - 30.3.2022 klo 15:00 (suomenkieliset hakukohteet)

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella pohjakoulutuksestasi ja iästäsi riippumatta LABin eri koulutusalojen ammattikorkeakouluopintoja. Avoin tarjoaa myös vaihtoehtoisen väylän tutkinto-opiskelijaksi.

Tiedustele LABin esittelyitä / vierailumahdollisuuksia:

LAB-tiimi
lab-tiimiatlab [dot] fi