Tradenomi (AMK), liiketalous, päivätoteutus, Lahti, 210 op

Next enrollment date
-

Liiketalouden tradenomiksi opiskelu -kuva

Liiketalouden tradenomin osaamista tarvitaan aina

Tradenomina olet liiketalouden ja elinkeinoelämän asiantuntija, joka tuntee menestyvän ja kannattavan liiketoiminnan edellytykset. Voit työskennellä liike-elämän palveluksessa sekä monissa julkisen sektorin tehtävissä. 

Sopivasti teoriaa ja käytäntöä

LABin liiketalouden tradenomikoulutus yhdistää sopivassa määrin teoriaa ja tekemistä. Opetusta toteutetaan yhdessä alueen yritysten kanssa ja pääset opintojen aikana luomaan suhteita työelämään. Halutessasi voit suorittaa osan tradenomin opinnoistasi yhteistyökorkeakouluissamme eri puolilla maailmaa tai suorittaa työharjoittelun ulkomailla.

Yksilöllinen ja joustava tradenomikoulutus

Tradenomin opintoihisi sisältyvät perusasiat yritystoiminnasta, laskentatoimesta, juridiikasta ja markkinoinnista sekä IT-, kieli- ja viestintäopintoja.

Voit syventää osaamistasi mm. digitaalisen markkinoinnin ja asiakaskokemuksen, taloushallinnon, liiketoiminnan kehittämisen tai HR:n ja johtamisen alueilta. Digitaalisen markkinoinnin opintoja suoritetaan aitojen yritystoimeksiantojen avulla digimarkkinointitoimistossa, ja myös muissa opinnoissa on mukana vahva työelämäyhteistyö. Voit joko valita valmiita oppimispolkuja tai rakentaa omaa osaamisprofiiliasi joustavasti täydentävien opintojen tarjonnastamme.

Voit myös laajentaa osaamistasi koko LABin kielten ja muiden alojen tarjonnasta.

Tradenomien työllistyminen

Valmistuttuasi tradenomiksi voit toimia asiantuntijana tai esimiehenä erilaisissa yrityksissä ja yhteisöissä. Liiketalouden opinnot antavat myös valmiudet toimia yrittäjänä tai kansainvälisissä tehtävissä.

Tradenomeista n. 75 % työskentelee esimies-, asiantuntija- ja johtotehtävissä.

Tradenomien työllisyystilanne on hyvä: Tradenomiliiton mukaan 91 % tradenomeista on työ- tai virkasuhteessa. (Tradenomien jäsentutkimus 2020)

Kuva
LAB study life laptop online studies

Tradenomien palkkaus

Tradenomien keskipalkka on 4032 €/kk.

(Tradenomien jäsentutkimus 2021)

Opiskelijatarina

Kuva
Minna Pajunen

Liiketalouden opinnoilla uusi ura

"Kurssit koostuvat luennoista ja ryhmätöistä, ja itsenäistä työskentelyä on juuri sopivassa suhteessa. Suurelta osin on pystynyt itse vaikuttamaan siihen, suorittaako kursseja lähi- vai verkkototeutuksena.”

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Kuva
LAB student.

Syksyn yhteishaku 4.–14.9.

Tutustu koulutustarjontaan, löydä oma tutkintosi ja hae opiskelemaan LABiin. 💎

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lahti
Lahden kampus
+358 44 708 1385 tai +358 44 708 1386
hakijapalvelutatlab [dot] fi