Tradenomi (AMK), tietojenkäsittely, päivätoteutus, Lahti, 210 op

Next enrollment date
-

Koulutus_tradenomi_digi

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaksi

Tietojenkäsittelyn tradenomit ovat digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita. Koulutuksessa yhdistyvät kaupallinen osaaminen sekä tieto- ja viestintätekniikan (IT) taidot. Valmistumisen jälkeen voit työskennellä esimerkiksi tietohallinnon ammattilaisena, IT-asiantuntijana tai digitaalisen liiketoiminnan kehittäjänä.

Koulutuksen ytimen muodostavat liiketalouden opinnot, digitaalisten palveluiden ja sovellusten kehittäminen sekä ohjelmointi. LABin Lahden kampuksella suuntaudut tietojenkäsittelyn tradenomiopinnoissasi joko ohjelmistokehitykseen tai projektiosaamiseen.

Käytännöllinen ja kansainvälinen tradenomikoulutus

Tradenomin opinnoissa korostuvat joustavuus, opiskelijalähtöisyys ja tulevaisuuden ennakointi. Koulutus on käytännöllistä ja opinnoissa tehdään paljon yhteistyötä yritysten kanssa. LABilla on yhteistyökorkeakouluja eri puolilla maailmaa ja tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet kansainvälistymiseen. Voit esimerkiksi suorittaa osan opinnoistasi opiskelijavaihdossa tai lähteä työharjoitteluun ulkomaille.

LABissa suoritettu tietojenkäsittelyn tradenomin tutkinto antaa kelpoisuuden hakea jatko-opintoihin paitsi kauppatieteen maisteriopintoihin, myös LUT-yliopiston tietotekniikan maisteriopintoihin. Kahden vuoden työkokemuksen jälkeen voit hakea jatko-opintoihin myös ammattikorkeakoulujen YAMK-koulutuksiin.

 

Mitä työtä tradenomi tekee?

Tietojenkäsittelyn tradenomi on IT-alan ja bisneksen ammattilainen. Valmistuttuasi voit työskennellä mm. IT-asiantuntijana tai digitaalisen liiketoiminnan kehittäjänä.

Tradenomeista n. 75 % työskentelee esimies-, asiantuntija- ja johtotehtävissä.

Tradenomien työllisyystilanne on hyvä: Tradenomiliiton mukaan 91 % tradenomeista on työ- tai virkasuhteessa. (Tradenomien jäsentutkimus 2020)

Kuva
Study life detail phone pad

Mikä on tradenomin palkka?

Tradenomien keskipalkka on 4032 €/kk.

(Tradenomien jäsentutkimus 2021)

Kuva
Joona Heinikari

Raksahommista ohjelmistokehittäjäksi: tietojenkäsittelyn koulutus oli kannattava askel

”Kursseilla tehtiin monenlaisia projektitöitä ohjelmistokehityksen parissa, ja osaa niistä tuli jatkettua myös omalla ajalla kurssin päättymisen jälkeen.”

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Kuva
LAB student.

Syksyn yhteishaku 4.–14.9.

Tutustu koulutustarjontaan, löydä oma tutkintosi ja hae opiskelemaan LABiin. 💎

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lahti
Lahden kampus
+358 44 708 1385 tai +358 44 708 1386
hakijapalvelutatlab [dot] fi