Kuva
Kaurabuusti-seminaarin mainos.

Kaurabuusti-seminaari

Tapahtuma-aika
13.3.2025 12.00–15.00
Tapahtuman sijainti
Lahden kampus, 2. krs
Mukkulankatu 19, LAHTI
Kaurabuusti-seminaari on elintarvikealan yrityksille, alan kehittäjille ja sidosryhmille suunnattu maksuton tapahtuma, joka tarjoaa katsauksen kauran vientipotentiaaliin, kehitysnäkymiin sekä mahdollisuuksiin. Tilaisuutta voi seurata myös etäyhteydellä. Tervetuloa!

Ohjelma:

Viennin, tutkimuksen ja tuotekehityksen mahdollisuudet:

  • Avaus: Riika Kivelä, Päijät-Hämeen liitto
  • Puhujina muun muassa Csaba Jansik Luonnonvarakeskuksesta ja Saara Sammalisto LAB-ammattikorkeakoulusta

Kasvuvoimaa kaurasta – oppeja ja oivalluksia yrityksiltä:

  • Avaus: Anssi Pyysing, Päijät-Hämeen Viljaklusteri
  • Puhujina mm. Mika Kukkurainen (Nordic Foodtech VC), Terhi Kinnari (Kinnarin tila) sekä Markku Mikola (Fazer Mylly)

Food Pilot Plantin esittely:

Seminaarin päätteeksi on mahdollisuus tutustua LABin kasvipohjaisten elintarvikkeiden tuotekehitysympäristöön, Food Pilot Plantiin.

Ohjelma tarkentuu myöhemmin.

 

Tapahtuman järjestävät Food Campus Finland -verkostojen vahvistaminen ja Päijät-Hämeen FoodHub -hankkeet. Molempia hankkeita rahoittaa Päijät-Hämeen liitto, ja ne saavat tukea Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR). 

Lisätietoja:

Katja Pethman
TKI-asiantuntija
katja [dot] pethmanatlab [dot] fi
Soila Saavala
Laboratoriovastaava
soila [dot] saavalaatlab [dot] fi
Alue