Kaurabuusti-seminaari
Tapahtuma-aika
13.3.2025 12.00–15.00
Tapahtuman sijainti
Lahden kampus, 2. krs
Mukkulankatu 19, LAHTI
LAB:n rooli
Kaurabuusti-seminaari on elintarvikealan yrityksille, alan kehittäjille ja sidosryhmille suunnattu maksuton tapahtuma, joka tarjoaa katsauksen kauran vientipotentiaaliin, kehitysnäkymiin sekä mahdollisuuksiin. Tilaisuutta voi seurata myös etäyhteydellä. Tervetuloa!
Ohjelma:
Viennin, tutkimuksen ja tuotekehityksen mahdollisuudet:
- Avaus: Riika Kivelä, Päijät-Hämeen liitto
- Puhujina muun muassa Csaba Jansik Luonnonvarakeskuksesta ja Saara Sammalisto LAB-ammattikorkeakoulusta
Kasvuvoimaa kaurasta – oppeja ja oivalluksia yrityksiltä:
- Avaus: Anssi Pyysing, Päijät-Hämeen Viljaklusteri
- Puhujina mm. Mika Kukkurainen (Nordic Foodtech VC), Terhi Kinnari (Kinnarin tila) sekä Markku Mikola (Fazer Mylly)
Food Pilot Plantin esittely:
Seminaarin päätteeksi on mahdollisuus tutustua LABin kasvipohjaisten elintarvikkeiden tuotekehitysympäristöön, Food Pilot Plantiin.
Ohjelma tarkentuu myöhemmin.
Tapahtuman järjestävät Food Campus Finland -verkostojen vahvistaminen ja Päijät-Hämeen FoodHub -hankkeet. Molempia hankkeita rahoittaa Päijät-Hämeen liitto, ja ne saavat tukea Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR).
Lisätietoja:
Katja Pethman
TKI-asiantuntija
katja [dot] pethmanlab [dot] fi
Soila Saavala
Laboratoriovastaava
soila [dot] saavalalab [dot] fi
Uusimmat päivitykset
Alue