LAB LIITO Talk -webinaarisarja alkaa 10.11.2022

Kuva
LIITO TALK seminaarisarjan kuvituskuva
LAB LIITO Talk -asiantuntijaseminaarisarja on suunnattu yrityksille sekä muiden sidosryhmien edustajille, alumneille, opiskelijoille ja henkilöstölle. Puheenvuorot pidetään etänä ja niiden kautta pääset kuulemaan Liiketoimintayksikön asiantuntijoita sekä tutustumaan hankkeiden toimintaan.

LAB LIITO Talk -webinaarit

 

10.11.2022 klo 09.00–09.45 | Työelämän laatu – tuottavuuden kestävä virtalähde, SafeInLog-hankkeen hyötyjä yrityksille

SafeInLog-hankkeen hanketoimija Marko Kesti Lapin yliopistosta avaa, miten työhyvinvointi tuotantotekijänä vaikuttaa yrityksen tulokseen sekä havainnollistaa, miten se näkyi SafeInLog-hankkeessa mukana olleissa yrityksissä. Palvelutukku Kolmion toimitusjohtaja Ilpo Paasolainen kertoo SafeInLog-hankkeen hyödyistä pienelle yritykselle ja miten nämä hyödyt ovat tukeneet heidän liiketoimintaansa.

Ilmoittaudu mukaan 9.11. mennessä. Saat ilmoittautumisesi jälkeen paluuviestissä Zoom-linkin tilaisuuteen. Webinaari on maksuton.

Lue lisää webinaarista ja ilmoittaudu mukaan.

 

22.11.2022 klo 09.00–09.45 | Microsoft Power Platform tiedonjalostuksen ja -rikastamisen mahdollistajana

Teemu Ruokoniemi (Loihde Analytics) esittelee Microsoft Power Platformia erityisesti tiedonjalostuksen ja -rikastamisen näkökulmasta. Ruokoniemi kertoo matalan koodin alustojen mahdollisuuksista liiketoiminnalle, eli miten yritys voi tehostaa prosessejaan ilman monimutkaisten ohjelmointikielten osaamista.

Ilmoittaudu mukaan 20.11. mennessä. Saat ilmoittautumisesi jälkeen paluuviestissä Zoom-linkin tilaisuuteen. Webinaari on maksuton.

Lue lisää webinaarista ja ilmoittaudu mukaan.

 

1.12.2022 klo 10.00–10.45 | LABin käytettävyystutkimusta kehittämässä: NIELSEN 10+

LABin yliopettaja Harri Heikkilä esittelee NIELSEN 10+ -mallin, joka on järjestelmien käytettävyyden arviointi- ja raportointityökalu. Nielsen 10+ on tehty vastaamaan mobiiliajan sekä ketterän kehityksen vaatimuksia. Nielsenin heuristiikkaa on hyödynnetty LAB UX Center -hankkeen tekemissä piloteissa yrityksille, ja työkalu soveltuu myös yritysten omaan käyttöön.

Ilmoittaudu mukaan 30.11. mennessä. Saat ilmoittautumisesi jälkeen paluuviestissä Zoom-linkin tilaisuuteen. Webinaari on maksuton.

Lue lisää webinaarista ja ilmoittaudu mukaan.

 

13.12.2022 klo 08.30–09.15 | Energiatehokkuus yrityksen kilpailutekijänä

Energia-asiantuntija ja Maaseudun palveluyritysten vähähiiliset energiaratkaisut (METE2) -hankkeen projektipäällikkö Mika Keski-Luopa avaa yritysten energiatehokkuustoimenpiteiden mahdollisuuksia ja hyötyjä. Lisäksi kuullaan konkreettisia esimerkkejä energiatehokkuustoimenpiteistä, joita niin yritykset kuin yksityishenkilötkin voivat toteuttaa omissa tiloissaan.

Ilmoittaudu mukaan 12.12. mennessä. Saat ilmoittautumisesi jälkeen paluuviestissä Zoom-linkin tilaisuuteen. Webinaari on maksuton.

Lue lisää webinaarista ja ilmoittaudu mukaan.

Upcoming events