Kuva
LAB LIITO Talk -asiantuntijaseminaarin 10.11.2022 banneri

LAB LIITO Talk: Työelämän laatu – tuottavuuden kestävä virtalähde, SafeInLog-hankkeen hyötyjä yrityksille

Tapahtuma-aika
10.11.2022 09.00–09.45
Tapahtuman sijainti
Zoom
LAB:n rooli
Torstaina 10.11. järjestettävässä LAB LIITO Talk -asiantuntijawebinaarissa SafeInLog-hankkeen hanketoimija Marko Kesti Lapin yliopistosta avaa, miten työhyvinvointi tuotantotekijänä vaikuttaa yrityksen tulokseen ja havainnollistaa, miten se näkyi SafeInLog-hankkeessa mukana olleissa yrityksissä. Palvelutukku Kolmion toimitusjohtaja Ilpo Paasolainen kertoo mitä hyötyä SafeInLog-hankkeesta oli pienelle yritykselle ja miten nämä hyödyt ovat tukeneet heidän liiketoimintaansa.

Puhujina:

  • Marko Kesti, SafeInLog-hanke, Lapin yliopisto, dosentti, henkilöstötuottavuuden tutkimusohjelman johtaja
  • Ilpo Paasolainen, toimitusjohtaja, Palvelutukku Kolmio

Ilmoittaudu mukaan 9.11. mennessä. Saat ilmoittaumisesi jälkeen paluuviestissä Zoom-linkin tilaisuuteen. Webinaari on maksuton.

 

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä LABin, Lapin yliopiston ja Työtehoseuran SafeInLog – työturvallisuudella tuottavuutta ja työhyvinvointia sisälogistiikkaan (2020-2022) -hankkeen (ESR) kanssa. Hankkeen nettisivuille pääset tästä.

LAB LIITO Talk -asiantuntijaseminaarisarja on suunnattu yrityksille sekä muiden sidosryhmien edustajille, alumneille, opiskelijoille ja henkilöstölle. Puheenvuorot pidetään etänä ja niiden kautta pääset kuulemaan Liiketoimintayksikön asiantuntijoita sekä tutustumaan hankkeiden toimintaan.