Kuva
LAB LIITO Talk - LIITO Talk - LABin käytettävyystutkimusta kehittämässä: NIELSEN 10+ -banneri

LAB LIITO Talk - LABin käytettävyystutkimusta kehittämässä: NIELSEN 10+

Tapahtuma-aika
1.12.2022 10.00–10.45
Tapahtuman sijainti
Zoom
LAB:n rooli
Klassisten asiantuntija-arviointimenetelmien päivittäminen on tärkeää, sillä teknologia on kehittynyt vauhdilla. LABin yliopettaja Harri Heikkilä esittelee NIELSEN 10+ -mallin, joka on järjestelmien käytettävyyden arviointi- ja raportointityökalu. Nielsen 10+ -työkalu on kehitetty LAB UX Center ja Päijät-Hämeen Mobile UX pilotti -hankkeiden toimenpiteiden seurauksena ja sitä on testattu LAB-ammattikorkeakoulussa kolmella kurssilla, joista saatu palaute on ollut positiivista. Nielsen 10+ on tehty vastaamaan mobiiliajan sekä ketterän kehityksen vaatimuksia. Nielsenin heuristiikkaa on hyödynnetty LAB UX Center -hankkeen tekemissä piloteissa yrityksille, ja työkalu soveltuu myös yritysten omaan käyttöön.

Ilmoittaudu mukaan 30.11. mennessä. Saat ilmoittautumisesi jälkeen paluuviestissä Zoom-linkin tilaisuuteen. Webinaari on maksuton.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä LAB UX Center ja Päijät-Hämeen Mobile UX pilotti – apua yrityksille asiakaskokemuksen ytimeen -hankkeiden kanssa.

LIITO Talk 1.12.2022 logot

LAB LIITO Talk -asiantuntijaseminaarisarja on suunnattu yrityksille sekä muiden sidosryhmien edustajille, alumneille, opiskelijoille ja henkilöstölle. Puheenvuorot pidetään etänä ja niiden kautta pääset kuulemaan Liiketoimintayksikön asiantuntijoita sekä tutustumaan hankkeiden toimintaan.