Pyörämatkailijan Päijät-Häme

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ekologiseen liikkumiseen ja lähimatkailuun liittyvän liiketoiminnan elinvoimaisuutta ja luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Hankkeessa kootaan yhteen Päijät-Hämeen pyörämatkailusta kiinnostuneet toimijat ja kehitetään uudenlaista teemapohjaista yhteistyötä pyörämatkailuun. Hankkeen vaikutuksesta pyörämatkailun asiakasymmärrys alueen toimijoiden keskuudessa lisääntyy ja syntyy uusia, entistä paremmin asiakkaiden tarpeita vastaavia palveluja ja tuotteita, joissa huomioidaan erityisintressinä pyörämatkailun näkökulma. Alueen pyöräilijäystävällisten matkailupalvelujen näkyvyys lisääntyy.

Hanke keskittyy erityisesti kestävän kehityksen periaatteet huomioivaan lähimatkailuun, mutta sen tulokset luovat lisää valmiuksia myös kansainvälisen matkailun kehittämiseen.

Hanketta hallinnoi LAB-ammattikorkeakoulu, osatoteuttajana on Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry.
Toteutusaika
-
Projektin tila
Käynnissä
Toteutusalue
Kansallinen
Rahoitus
Maaseuturahasto 2014-2020 Flat rate
LABin rooli
Hallinnoija
Yksikkö
Hyvinvointi
Painoala
Hyvinvoinnin palveluinnovaatiot
Projektissa tapahtuu

VeloFinland -retki 1.10 klo 13.30-17.30.

Pyörämatkailijan Päijät-Häme: Yhteistyöllä kohti pyöräily-ystävällisten palvelujen maakuntaa -webinaari 13.10 klo 12.30-14.30. Tapahtuman kutsu ja ohjelma täällä.

TULOSSA: 19.1.2022. Tuotteita ja palveluja pyörämatkailijan asiakastarpeisiin -työpaja Lahdessa. Kutsu ja ohjelma täällä.

 

Projektipäällikkö
Päivi Tommola
TKI-asiantuntija
paivi [dot] tommolaatlab [dot] fi