Yritysten oppilaitosyhteistyö

Kuva
Oppilaitosyhteistyön käsikirja
Mitä yritysten oppilaitosyhteistyö tarkoittaa? Miksi yritysten olisi hyvä tehdä yhteistyötä alueen oppilaitosten kanssa ja miten yhteistyö aloitetaan? Näihin ja moniin muihin yritysten oppilaitosyhteistyötä koskeviin kysymyksiin löydät vastauksen Oppilaitosyhteistyön käsikirjasta.

Käsikirjan tarkoituksena on kiteyttää Päijät-Hämeen alueen oppilaitosten tarjoamat palvelut, joiden avulla yritykset voivat kehittää liiketoimintaansa kokonaisvaltaisesti. Tarjolla on useita opiskelijayhteistyön vaihtoehtoja, asiantuntija-, tutkimus- ja tuotekehityspalveluja sekä osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia. Niitä hyödyntämällä yrityksellesi tarjoutuu mahdollisuus löytää uusia osaajia, saada tuoreita näkökulmia sekä kansainvälistymiseen tarvittavaa tietotaitoa. Asiantuntijapalvelut avaavat mahdollisuuden mm. oppilaitosten paja- ja laboratoriotilojen hyödyntämiseen, tutkimus- ja kehittämisprojekteihin ja henkilöstön kouluttautumiseen.

Käsikirjan avulla teet konkreettisen suunnitelman, jonka viet käytäntöön yhdessä oppilaitosten kanssa!

Tekemällä oppilaitosyhteistyötä yrityksesi ei pelkästään kehitä liiketoimintaansa vaan edesauttaa merkittävästi osaavan työvoiman jäämiseen alueellemme sekä uusien osaajien integroitumisen työelämään. Uudet koulutetut osaajat ovat tärkeä osa tulevaisuuden työelämän rakentamista.

Käsikirjan toteuttamiseen osallistuivat LAB-ammattikorkeakoulu, Hämeen kauppakamari, LUT-yliopisto, Lahden kaupunki, Helsingin yliopisto, Lahden Yliopistokampus ja Koulutuskeskus Salpaus. Yhteistyöllä saatiin aikaan käytännönläheinen ja kattava kuvaus jokaiselle yritykselle tarjolla olevista palveluista. 

 

Lataa käsikirja käyttöösi 

 

Oppilaitosyhteistyön käsikirja on toteutettu osana Korkeakoulut innovaatiotoiminnan vauhdittajina – DYNAMO -hanketta.

Kysy lisää!

Yrityksille
yrityksilleatlab [dot] fi