Innovaatiot

Innovaatioiden kaupallistaminen

Kuva
Girls face in the mirror

Autamme liiketoimintaasi kasvamaan kriittisten vaiheiden yli muotoilemalla liiketoimintaa tuottamaan runsasta arvoa.

  • Innovaatioiden kokeiluympäristöt​
  • Liiketoiminnan muotoilu ja runsas arvo​
  • Uudistuva ja kehittyvä yrittäjyys​
  • Radikaalit uudet avaukset
Kuva
LAB detail campus auditorium bench

R2B – Research to Business

LAB on yksi korkeakoulukentän merkittävimmistä toimijoista tutkimusten ja innovaatioiden kaupallistamisessa. 

Innovaatiot blogi

Kuva
Lappeenranta ilmakuva keskusta

Käynnissä olevat projektit

Ota yhteyttä

Innovations Archives - LAB Focus

Tykkäystutkimusta

Mitkä asiat vaikuttavat tykkäyksiin Tinderissä? Millaiselle profiilikuvalle on turhaa odottaa saavansa osumaa? Mitkä eri asiat vaikuttavat tykkäämisiin? Tällaisia kysymyksiä selvitettiin harjoitustutkimuksena tutkimusmenetelmien opintojaksolla. Harjoitustutkimus opiskelumenetelmänä LABin oppimisen toimintamallissa tuetaan oppimista vaihtoehtoisten toimintatapojen, pedagogisten ratkaisujen ja ohjauksen kautta. Tutkimusmenetelmien perusteet -opintojaksolla tämä toteutuu hyvin harjoitustutkimuksen avulla. Opiskelijat tekevät pienoistutkimuksen kaikkine vaiheineen opettajan antaessa työstä palautetta vaihe vaiheelta tietopohjan kirjoittamisesta […] The post Tykkäystutkimusta appeared first on LAB Focus.

Ikä ja ura

Pitkää ikää toivovat niin ihmiset kuin yrityksetkin. Menestyksen, terveen ja kestävän markkina-aseman saavuttaminen ei tapahdu hetkessä. Ikä on avu. On hyvä tutkailla tarkemmin vuosien mukanaan tuomaa ja edellyttämää vastuuta siinä missä niiden lisäarvoakin. Miten tunnistaa iän mukanaan tuomat attribuutit työyhteisössä? Minkälaista roolia ikäjohtaminen näyttelee henkilöstötyön osa-alueena? Millaisilla toimilla luodaan eri osapuolille lisäarvoa uran viimeisen neljänneksen […] The post Ikä ja ura appeared first on LAB Focus.

Tekoälyä arkielämän liiketoimintaan

Työ-ja elinkeinoministeriön Tekoäly 4.0 -ohjelman mukaan tekoäly on yksi neljännen teollisen vallankumouksen mahdollistavista teknologioista huippunopeiden langattomien tietoliikenneyhteyksien, esineiden internetin, ainetta lisäävän valmistuksen, lisätyn ja virtuaalisen todellisuuden ja suurteho- ja kvanttilaskennan ohella. Näiden teknologioiden yhdistäminen datan hyödyntämiseen mahdollistaa reaaliaikaisesti ohjautuvat arvoketjut, uudet digitaaliset palvelut ja tuotteet sekä uudet asiakaskeskeiset liiketoimintamallit. (Työ- ja elinkeinoministeriö 2021.) Tekoäly kaupan- […] The post Tekoälyä arkielämän liiketoimintaan appeared first on LAB Focus.