Innovaatiot

Innovaatioiden kaupallistaminen

Kuva
Girls face in the mirror

Autamme liiketoimintaasi kasvamaan kriittisten vaiheiden yli muotoilemalla liiketoimintaa tuottamaan runsasta arvoa.

  • Innovaatioiden kokeiluympäristöt​
  • Liiketoiminnan muotoilu ja runsas arvo​
  • Uudistuva ja kehittyvä yrittäjyys​
  • Radikaalit uudet avaukset
Kuva
LAB detail campus auditorium bench

R2B – Research to Business

LAB on yksi korkeakoulukentän merkittävimmistä toimijoista tutkimusten ja innovaatioiden kaupallistamisessa. 

Innovaatiot blogi

Kuva
Lappeenranta ilmakuva keskusta

Käynnissä olevat projektit

Ota yhteyttä

Innovations Archives - LAB Focus

Perämies palveluliiketoimintalennolle

Tekoäly on tullut osaksi asiakaspalvelua. Microsoftin Copilot for Service (Microsoft 2024) mullistaa perinteiset asiakaspalveluratkaisut käyttämällä generatiivista tekoälyä. Se on suunniteltu parantamaan asiakaskokemuksia ja tehostamaan asiakaspalvelijoiden työskentelyä integroimalla se olemassa oleviin järjestelmiin kuten Outlookiin, Teamsiin ja Dynamicsiin. Tekoäly tehostaa asiakaspalvelijoiden työskentelyä tarjoamalla heille välittömän pääsyn asiakkaan tietoihin ja yhteydenottoa koskevaan tukisisältöön. Asiakaspalvelijan Copilot käyttää generatiivista tekoälyä […] The post Perämies palveluliiketoimintalennolle appeared first on LAB Focus.

Tilannetaju osana etävuorovaikutusta

Tilannetaju (engl. contextual awareness) on keskeisimpiä etätyössä tarvittava työelämätaitoja (Fletcher & Thornton 2023). Se pitää sisällään tietoisuuden itsestä (engl. self-awareness) ja ympärillä vallitsevasta tilanteesta (engl. situational awareness). Kun näistä molemmista on hyvä ymmärrys, voi toimia sujuvasti erilaisissa tilanteissa. Kun Fletcher ja Thornton (2023) kartoittivat haastattelemalla yritysten edustajien mielipiteitä työelämätaidoista, mainitsi 21 vastaajaa 31:stä tilannetajun. Laajemmassa […] The post Tilannetaju osana etävuorovaikutusta appeared first on LAB Focus.

Kokkiolympialaisista uusia verkostoja ULMARA-hankkeelle

ULMARA-hankkeeseen liittyy olennaisena osana ymmärrys maku-uutteiden markkinasta ja toimintaympäristöstä. Tämä osoittaa hankkeelle suunnan ja antaa perustan uuteen teknologiaan pohjautuvan kokonaiskonseptin kaupallistamiselle. (LAB 2024.) Fine dining on ULMARAlle houkutteleva kohdemarkkina. Siinä voidaan hyödyntää konseptin ominaisuuksia laajasti makujen kehittämisestä niiden loppukäyttöön saakka. Näitä taustoja ajatellen kansainväliset kokkikilpailut ovat oiva areena päästä lähelle gastronomian huipputekijöitä. Niinpä suuntasimme IKA/Culinary […] The post Kokkiolympialaisista uusia verkostoja ULMARA-hankkeelle appeared first on LAB Focus.