Innovaatiot

Innovaatioiden kaupallistaminen

Kuva
Girls face in the mirror

Autamme liiketoimintaasi kasvamaan kriittisten vaiheiden yli muotoilemalla liiketoimintaa tuottamaan runsasta arvoa.

  • Innovaatioiden kokeiluympäristöt​
  • Liiketoiminnan muotoilu ja runsas arvo​
  • Uudistuva ja kehittyvä yrittäjyys​
  • Radikaalit uudet avaukset
Kuva
LAB detail campus auditorium bench

R2B – Research to Business

LAB on yksi korkeakoulukentän merkittävimmistä toimijoista tutkimusten ja innovaatioiden kaupallistamisessa. 

Innovaatiot blogi

Kuva
Lappeenranta ilmakuva keskusta

Käynnissä olevat projektit

Ota yhteyttä

Innovations Archives - LAB Focus

Turvallisuusjohtamisen ja turvallisuusalan osaamisen kehittäminen pelillistämisellä

Osaamisen kehittäminen pelillistämisellä on kasvava trendi organisaatioissa ympäri maailman. Pelillistämisellä tarkoitetaan pelien ominaisuuksien, kuten sopivien palkintojen, tavoitteiden, edistymismittarien ja muiden kilpailuelementtien käyttämistä opetuksessa tai koulutuksessa. Pelillistäminen auttaa myös luomaan interaktiivisia oppimiskokemuksia, jotka voivat olla jopa tehokkaampia kuin perinteiset oppimismenetelmät. Pelillistämisen hyödyntäminen turvallisuusjohtamisessa ja turvallisuusalan osaamisen kehittämisessä voi auttaa organisaatioita saavuttamaan paremman turvallisuuskulttuurin. Pelillistäminen voi auttaa […] The post Turvallisuusjohtamisen ja turvallisuusalan osaamisen kehittäminen pelillistämisellä appeared first on LAB Focus.

Striimaaminen ammattina

Esportsin striimaus on monelle harrastus, mutta siitä voi tehdä itselleen myös ammatin. Hyväksi striimaajaksi kasvetaan ja opitaan, ihan niin kuin muihinkin tehtäviin. Kilpailua alalla riittää. Esportsilla tarkoitetaan tietokoneella tai konsolilla pelaamista kilpailullisesti (Leppänen 2018). Striimauspalvelut ovat puolestaan verkkosivustoja, joilta voi suoratoistaa livelähetyksiä. Striimauksen keskeisiä muotoja ovat videopelien näyttäminen yleisölle tai niiden videolähettäminen. Suosituimmat striimauspalvelimet ovat […] The post Striimaaminen ammattina appeared first on LAB Focus.

Tietovirrat ja tietojohtaminen parantavat tehokkuutta ja tuottavuutta

Tietojohtamisen ja tietovirtojen käsitteet ovat tärkeitä erityisesti niille organisaatioille, jotka haluavat kilpailuetua nykypäivän liiketoimintaympäristössä. Tietojohtaminen tarkoittaa organisaation tietovarojen tehokasta hyödyntämistä. Tieto on arvokasta, ja sen oikea-aikainen käyttö voi auttaa organisaatioita tekemään parempia päätöksiä ja saavuttamaan samalla parempia tuloksia. Tämä edellyttää tietojen hyvää hallintaa ja analysointia. Drucker (2002) jakaa tietovirrat organisaation sisäisiin ja ulkoisiin tietoihin. Sisäiset […] The post Tietovirrat ja tietojohtaminen parantavat tehokkuutta ja tuottavuutta appeared first on LAB Focus.