Tradenomi (ylempi AMK), Asiakassuuntautuneen liiketoiminnan kehittäminen, verkko-opinnot, 90 op

Seuraava hakuaika
-

Opiskele liiketalouden ylempi AMK-tutkinto

Asiakaskokemuksen ja brändinhallinnan ammattilaiseksi

Asiakaskokemuksen merkitys yritysten kilpailukeinona korostuu yhä enemmän. Brändin luotettavuus sekä hyvän asiakaskokemuksen tuottaminen vaatii yritykseltä vahvaa sitoutumista, organisoitumista ja uudenlaista johtajuutta. Tällä ylempään ammattikorkeakoulututkintoon (YAMK) johtavalla koulutuksella saat uutta tietoa ja työkaluja organisaatiollesi vastata näihin haasteisiin.

Koulutuksen tavoitteena on syventää osaamista ja tuottaa opiskelijoille uutta tietoa liiketoiminnan kehittämisestä asiakasnäkökulmasta. Koulutuksen keskiössä ovat brändijohtaminen, liiketoimintastrategiat ja -verkostot sekä asiakkaiden ja asiakasprosessin ymmärtäminen.

Koulutuksen avulla opit etsimään ja käyttämään uusinta tietoa sekä tunnistamaan organisaation kehittämis- ja muutostarpeet. Opintojaksoihin liittyvät oppimistehtävät sekä tutkintoon kuuluvan opinnäytetyön voit linkittää oman organisaatiosi kehittämiseen.

Koulutus järjestetään verkkototeutuksena. Opintoihin liittyviä virtuaalitapaamisia ja webinaareja järjestetään 1–4 kertaa kuukaudessa iltaisin tai viikonloppuisin. Opintojaksoihin sisältyy paljon itsenäistä opiskelua sekä myös pienryhmätyöskentelyä. Koulutuksen kesto on kaksi vuotta, mutta mahdollisten aiempien opintojen ja työssä hankitun osaamisen kautta voit valmistua nopeammin.

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Kuva
LAB student.

Kevään yhteishaku

Hae LABiin kevään yhteishaussa:

◆ 2. hakuaika 15.−30.3.

Lisätietoja hakemisesta

Hakijapalvelut, Lappeenranta
Lappeenrannan kampus
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Opiskelijatarinoita