Muotoilija (AMK), teollinen muotoilu, päivätoteutus, Lahti, 240 op

Next enrollment date
-

Koulutus_muotoilu

Muotoile kestäviä ratkaisuja käyttäjälähtöisesti

Oletko teollisesti valmistettujen tuotteiden tai kulkuneuvojen suunnittelun tulevaisuuden spesialisti? Teollinen muotoilu tarjoaa sinulle erittäin laajoja uranäkymiä.

Teollisen muotoilun koulutuksessamme opiskelet monipuolisesti erilaisten älykkäiden tuotteiden ja niiden oheispalveluiden luovaa suunnittelua ja valmistettavuutta osana kestävää ja eettistä kaupallista toimintaa. Meillä voit erikoistua vaikkapa työkalujen, kodinkoneiden, lääketieteellisten laitteiden, harrastus- ja liikuntavälineiden tai teollisuuden koneiden, viihde-elektroniikan, kulkuneuvojen ja liikennejärjestelmien suunnitteluun sekä näiden tuotteiden käyttöliittymien ja liiketoimintamallien kehittämiseen.

Opinnoissamme painotetaan käyttäjäystävällisiä ratkaisuja ja ympäristöystävällisen tuotannon prosessia osana kestävän kehityksen liiketoimintaa. Muotoilijan erikoistaidot, kuten visualisointi-, mallinnus- ja esitystekniikat ovat opintojesi keskiössä. Opit kehittämään käyttökokemusta ja brändejä sekä tuottamaan ratkaisuja muotoiluajattelun keinoin.

Lahden kampuksen ajanmukaiset oppimistilat ja huippuluokan erikoislaitteet tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet toteuttaa visioitasi. Opiskelet kiinteässä yhteydessä työelämään – erilaiset yritysten ammattilaisten kanssa toteutettavat aidot yhteistyöprojektit ovat opintojesi kulmakivi. 

Valmistuttuasi voit työskennellä monialaisen tuotekehitysryhmän osana erilaisten tuotteiden ja laitteiden, niiden oheispalveluiden tai käyttöliittymien muotoilijana. Voit työskennellä esimerkiksi valmistavan teollisuuden tai kaupan alalla tai muotoilu- tai insinööritoimistoissa niin Suomessa kuin ulkomailla.

Kuva
LABin teollisen muotoilun polkupyöräreferenssi

”Työpaikkoja alalle syntyy jatkuvasti”

”Lähes jokaisen arjessa tarvittavan tuotteen takana on muotoilija, joka parantaa tuotteiden käytettävyyttä ja ulkomuotoa."

Kuva
 Art supplies

Kesähaun esivalintatehtävät ja valintakoeohjeistukset

Katso täältä kesähaun koulutusten mahdolliset esivalintatehtävät sekä valintakoeohjeistukset!

Kuva
Triangular mirrors

Lue ajoneuvomuotoilun blogia

Tutustu ajoneuvomuotoiluun ja esimerkkiprojekteihin blogissa.

Kuva
A student of LAB University of Applied Sciences posing for the camera

Sähkö- ja automaatiotekniikan insinööriksi

Opiskele sähkö- ja automaatiotekniikkaa Lappeenrannassa. Hakuaika 15.9.–14.10.

Kuva
LAB brand image girl mirror reflection

Syksyn yhteishaku 💎

Tutustu valintakoeohjeistuksiin ja aikatauluihin.

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lahti
Lahden kampus
+358 44 708 1385 tai +358 44 708 1386
hakijapalvelutatlab [dot] fi