Nora Ahtola LABin Liiketoiminta-yksikön yksikönjohtajaksi

Elintarviketieteiden maisteri Nora Ahtola on valittu LAB-ammattikorkeakoulun uudeksi Liiketoiminta-yksikön yksikönjohtajaksi.

Nora Ahtola (s. 1978) aloittaa Liiketoiminta-yksikön yksikönjohtajana 7.3.2022. Ahtola siirtyy LABille ICT-ratkaisuja ja tietoliikenneyhteyksiä tarjoavasta Lounea Yritysratkaisut Oy:stä, jossa hän toimii tällä hetkellä liiketoimintajohtajana.

Nora Ahtolalla on myös monipuolista kokemusta yrittäjyydestä, muutosprosessien vetämisestä, myynnistä sekä toimimisesta asiakasrajapinnassa.

Ahtola tulee johtamaan Liiketoiminta-yksikköä ja vastaa sen strategisten tavoitteiden saavuttamisesta sekä toiminnan ja talouden tasapainosta. Lisäksi yksikönjohtaja toimii yksikön esihenkilönä vastaten henkilöstön hyvinvoinnista ja toimintaedellytyksistä. LABin johtoryhmän jäsenenä yksikönjohtajan tehtävänä on huolehtia myös koko LABin yhteisen strategian toteutumisesta.

”Olen innoissani siirtymässä ajan hermolla olevaan LABiin. Pääsen työskentelemään innovatiivisten ja kokeneiden asiantuntijoiden, opiskelijoiden ja yritysten kanssa kohti parempaa työelämää, kestävää taloutta ja uusia oivalluksia”, Nora Ahtola kertoo.

Nora Ahtola

”Koulutustaustani liiketalouden, hotelli-, ravintola- ja matkailualan suuntautumislinjan ja yrittäjyyden opinnoissa sekä parinkymmenen vuoden moninaiset työelämän kokemukseni ovat rakentaneet minulle uteliaan ja avarakatseisen perspektiivin, josta toivon Liiketoiminta-yksikön ja koko LABin hyötyvän.”

LAB-ammattikorkeakoulun rehtori Turo Kilpeläinen toivottaa Noran tervetulleeksi rakentamaan LABista TKI-toimintaan perustuvaa koulutusta antavaa innovaatiokorkeakoulua. Liiketoimintayksiköllä on tärkeä rooli yritysten liiketoiminnan, innovaatioiden kaupallistamisen ja kansainvälistymisen edistämisessä.

Lisätiedot:

Turo Kilpeläinen
Toimitusjohtaja
turo [dot] kilpelainenatlab [dot] fi

Latest news