Menestysresepti - Tuottavuuden ja työhyvinvoinnin kehittäminen ravintola-alalla
Hankkeessa keskitytään ravintoloiden tuotanto- ja palveluprosessien kehittämis- ja nykyaikaistamistarpeisiin sosio-eettisellä otteella. Hanke aktivoi alalla työskenteleviä ja sille hakeutuvia lisä- ja jatkokouluttautumaan, vahvistamaan osaamistaan ja tarttumaan jatkuvan oppimisen mahdollisuuksiin. Hanke parantaa alan veto- ja pitovoimaa, johtamiskäytäntöjä, tuottavuutta, työhyvinvointia ja oppimista ja jatkuvaa kehittämistä osana arkea.
Hankkeen tärkeänä lähtökohtana on se, että ravintola-alalla voidaan luoda kilpailuetua panostamalla työntekijöiden hyvinvointiin sekä tuottavuuden ja työhyvinvoinnin kehittämiseen rinnakkain. Henkilökuntaa osallistaen ja digitaalisia ratkaisuja ja vieraanvaraisia kohtaamisia yhteen sovittaen voidaan luoda parempaa ravintola-alan työelämää.
Viiden restonomeja kouluttavan ammattikorkeakoulun voimin löydetään yhdessä ratkaisuja tuottavuuden ja työhyvinvoinnin parantamiseen.
