Motiivi Hyvinvointipalvelut

LAB-ammattikorkeakoulun Motiivi Hyvinvointipalvelut tarjoaa palveluja yksityisille asiakkaille, urheiluseuroille, erilaisille ryhmille, yhteisöille ja yrityksille sekä kampuksen henkilökunnalle ja opiskelijoille. Motiivi Hyvinvointipalveluissa työskentelee fysioterapia- ja terveydenhoitajaopiskelijoita fysioterapeutin ja liikunnanohjaajan ohjauksessa.

Tarjolla on myös erilaisia työyhteisön ja yksilön työhyvinvointia kehittäviä palveluita kuten ohjausta ja neuvontaa tuki- ja liikuntaelinoireisiin, yksilövalmennusta, hyvinvointikampanjoita, erilaisia tyhy-päiviä, hyvinvointiluentoja ja hierontaa.

Motiivin käytössä on monipuoliset liikunta ja asiakastilat sekä välineet. Biomekaniikan ja fysiologian laboratoriossa voidaan mitata niin urheilijan kuin kuntoliikkujankin fyysisiä ominaisuuksia.

Motiivi hyvinvointipalvelut syyslukukaudella 2021

LAB-ammattikorkeakoulun tilat ovat toistaiseksi auki 50% täyttöasteella koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Motiivi Hyvinvointipalvelut tarjoaa etä- ja lähikontaktissa toteutettavia palveluita asiakkailleen. Lähikontaktissa toteutettavissa palveluissa huomioidaan yleiset toimintaohjeet Covid-19 pandemian leviämisen ennaltaehkäisemiseksi. Etävideoyhteydellä toteutettavaan palveluun tarvitset web-kameralla varustetun tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä maksuttoman Zoom-videosovelluksen. Zoom-videosovellukseen ei tarvitse luoda erikseen käyttäjätunnuksia.

Syyslukukaudella 2021 Motiivin hyvinvointipalveluita tarjotaan 17.12.2021 saakka.

Ajanvaraus

motiiviatlab [dot] fi

Ellinoora Villinger
Fysioterapeutti
p. 040 635 8510
ellinoora [dot] villingeratlab [dot] fi

Pekko Pirhonen
Liikuntakoordinaattori
p. 040 725 8826
pekko [dot] pirhonenatlut [dot] fi