Opinto-ohjaajille

Kuva
Roof windows
LAB-ammattikorkeakoulussa voi opiskella sosiaali- ja terveysalaa, tekniikkaa, liiketaloutta, hotelli-, ravintola- ja matkailualaa sekä muotoilua, kuvataidetta ja visuaalista viestintää.

Lisäksi tarjoamme kaikille avoimia korkeakouluopintoja avoimessa AMK:ssa sekä täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia jo korkeakoulututkinnon suorittaneille.

LABilla on kampukset Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Yli 8900 opiskelijaa tekee LABista Suomen kuudenneksi suurimman ammattikorkeakoulun.

Tutustu LABin koulutuksiin

Ammattikorkeakoulututkintoihin haetaan korkeakoulujen yhteishaussa Opintopolku.fi-järjestelmässä. Tammikuussa haetaan vieraskielisiin koulutuksiin ja maaliskuussa suomenkielisiin AMK- ja YAMK-koulutuksiin. Syyskuussa haussa on osa suomen- ja vieraskielisistä koulutuksista.

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella pohjakoulutuksestasi ja iästäsi riippumatta LABin eri koulutusalojen ammattikorkeakouluopintoja. Avoin tarjoaa myös vaihtoehtoisen väylän tutkinto-opiskelijaksi. Opiskelu avoimessa on maksutonta toisen asteen opiskelijoille.

Tilaa opon uutiskirje

Opinto-ohjaajien uutiskirjeeseen keräämme hakuihin ja opintoihin liittyvät tiedot noin neljä kertaa vuodessa.

Tiedustele LABin esittelyitä / vierailumahdollisuuksia:

LAB-tiimi
lab-tiimiatlab [dot] fi