Opinto-ohjaajille

Kuva
Roof windows
Uusi LAB-ammattikorkeakoulu aloittaa toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyvät.

LAB-ammattikorkeakoulussa voi opiskella sosiaali- ja terveysalaa, tekniikkaa, liiketaloutta, hotelli-, ravintola- ja matkailualaa sekä muotoilua, taidetta ja visuaalista viestintää. LABin Muotoiluinstituutti jatkaa Lahden Muotoiluinstituutin ja Imatran taidekoulun pitkiä perinteitä. Lisäksi tarjoamme kaikille avoimia korkeakouluopintoja avoimessa AMK:ssa sekä täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia jo korkeakoulututkinnon suorittaneille.

LABilla on kampukset Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Yli 8500 opiskelijaa tekee LABista Suomen kuudenneksi suurimman ammattikorkeakoulun.

Tutustu LABin koulutuksiin

Ammattikorkeakoulututkintoihin haetaan korkeakoulujen yhteishaussa Opintopolku.fi-järjestelmässä. Tammikuussa haetaan vieraskielisiin koulutuksiin ja maaliskuussa suomenkielisiin AMK- ja YAMK-koulutuksiin. Syyskuussa haussa on osa suomen- ja vieraskielisistä koulutuksista. Seuraavat yhteishakuajat ovat

  • 8.1.2020 klo 08:00 - 22.1.2020 klo 15:00 (englanninkieliset hakukohteet)
  • 18.3.2020 klo 08:00 - 1.4.2020 klo 15:00 (suomenkieliset hakukohteet)

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella pohjakoulutuksestasi ja iästäsi riippumatta LABin eri koulutusalojen ammattikorkeakouluopintoja. Avoin tarjoaa myös vaihtoehtoisen väylän tutkinto-opiskelijaksi.

Uusimmat tapahtumat