Tradenomi (AMK), liiketalous, verkko-opinnot, 210 op

Seuraava hakuaika
-

Koulutus_verkossa_tradenomiksi

Tradenomin verkko-opinnot ovat joustava väylä liike-elämään

LAB-ammattikorkeakoulun verkkokampuksella opiskeltava tradenomikoulutus suoritetaan kokonaan verkossa. Koulutus antaa sinulle vahvan liiketalouden osaamisen paikasta riippumatta, vaikka työn ohella opiskellen.

Opit koulutuksen aikana liiketalouden käytännölliset perustiedot ja -taidot sekä teoreettiset perusteet. Tunnet menestyvän, kannattavan liiketoiminnan edellytykset ja osaat soveltaa niitä käytännössä.

Voit syventää opintojasi laajasta täydentävien opintojen tarjonnasta. Liiketalouden opinnoissasi voit syventyä erityisesti esimerkiksi markkinointiin tai taloushallintoon. Voit myös valita opintoja LABin kattavasta kielitarjonnasta sekä muiden alojen opinnoista. 

Verkko-opinnot sisältävät reaaliaikaisia verkkotapaamisia, itsenäistä opiskelua ja ryhmissä tapahtuvaa vuorovaikutteista verkkotyöskentelyä.  Laadit yhdessä oman opettajatutorisi kanssa henkilökohtaisen opintosuunnitelman, jossa huomioidaan aiemmin työssä, harrastuksissa tai koulutuksissa hankkimasi osaaminen. Myös harjoittelun voit suorittaa näyttönä, jos sinulla on työkokemusta liiketalouden alalta. Voit halutessasi suorittaa osan opinnoistasi yhteistyökorkeakouluissamme eri puolilla maailmaa tai suorittaa työharjoittelun ulkomailla.

Valmistuttuasi voit työllistyä liike-elämän palvelukseen sekä myös moniin julkisen sektorin tehtäviin, joiden kelpoisuusehtoihin on määritelty soveltuva korkeakoulututkinto.

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Kuva
A girl holding a mirror

Syksyn yhteishaku 💎

Tutustu koulutustarjontaan ja hae syksyn haussa 31.8–14.9.2022.

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lappeenranta
Lappeenrannan kampus
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Opiskelijatarinoita