Terveydenhoitajan muuntokoulutus sairaanhoitajille, Lahti, 240 op

Seuraava hakuaika
-

Sairaanhoitajasta terveydenhoitajaksi

Päivitä tutkintosi sairaanhoitajasta terveydenhoitajaksi

Oletko valmis sairaanhoitaja (AMK), joka on kiinnostunut lapsiperheiden ja väestön terveydenhoitotyöstä? Näetkö itsesi tulevaisuudessa kouluterveydenhoitajana vai oletko enemmän kiinnostunut lastenneuvolatyöstä? Vai olisiko tulevaisuuden työpaikkasi terveydenhuollon digitaalisten ja teknologisten ratkaisujen parissa?

LAB-ammattikorkeakoulun terveydenhoitotyön muuntokoulutus, joka on suunnattu sairaanhoitajan tutkinnon suorittaneille, mahdollistaa sinulle toivomasi urakehityksen. 

Terveydenhoitotyön muuntokoulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa LAB-ammattikorkeakoulun Lahden kampuksella. Teoriaopinnot suoritetaan pääsääntöisesti verkossa ja harjoituksiin ja simulaatioihin painottuvia lähipäiviä kampuksella on noin kaksi kuukaudessa.

Terveydenhoitajana osaat edistää eri-ikäisten ihmisten ja perheiden terveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia laaja-alaisesti. Tunnet alan teorian ja hoitotyön käytännöt, ja osaat soveltaa niitä vaihtelevissa asiakastilanteissa. Tunnistat riskiryhmiin kuuluvia asiakkaita ja perheitä. Tuet ja autat heitä sekä ohjaat tarvittavan avun piiriin mahdollisimman varhain.

Osaat myös toimia joustavasti moniammatillisissa työryhmissä. Terveydenhoitajan työ vaatii taitoa toimia johdonmukaisesti vaikeissa, yllättävissäkin tilanteissa.

Voit hakeutua koulutukseen, mikäli olet suorittanut sairaanhoitajan tutkinnon, tai aiemmin suorittamaasi tutkintoon (esimerkiksi ensihoitaja, kätilö) sisältyy myös sairaanhoitajan pätevyys. 

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Kuva
A girl holding a mirror

Syksyn yhteishaku 💎

Tutustu koulutustarjontaan ja hae syksyn haussa 31.8–14.9.2022.

Lisätietoja hakemisesta

Hakijapalvelut, Lahti
Lahden kampus
+358 44 708 1385 tai +358 44 708 1386
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Opiskelijatarinoita