Lappeenrannan kampus

Lappeenrannassa opiskelet LABin ja LUT-yliopiston yhteisellä, Kaakkois-Suomen suurimmalla korkeakoulukampuksella. Skinnarilan kaupunginosassa sijaitsevalla kampuksella työskentelee noin 10 000 ihmistä, joista 3400 on LABin opiskelijoita.
Kuva
A student walking down the hallway on Lappeenranta Campus

Aukioloajat

Lappeenrannan kampus
Yliopistonkatu 36
53850 Lappeenranta

Aukioloajat ma–pe klo 7–20

Kuva
A hallway on Lappeenranta Campus

Tutkintoon johtavat koulutukset

Opiskele tutkinto Lappeenrannassa 

Kuva
Student art work on Lappeenranta Campus

Avoin AMK

LABin avoimen AMK:n tarjonta Lappeenrannassa. 

Kuva
Students on Lappeenranta Campus

Palvelut yrityksille

Tutustu palvelutarjontaamme Lappeenrannassa. 

Lappeenrannassa opiskelet Kaakkois-Suomen suurimmalla korkeakoulukampuksella.

Lappeenranta on kansainvälinen yliopistokaupunki Saimaan rannalla Kaakkois-Suomessa. Asukkaita on noin 73 000, ja joka kymmenes heistä on korkeakouluopiskelija. Lappeenrantaan on helppo tulla: junamatka Helsinkiin kestää kaksi tuntia ja Joensuuhun vain hieman kauemmin. Moniin Keski-Euroopan kohteisiin pääsee Lappeenrannasta suoraan lentokentältä.

Kaupungista löytyy kattavasti erilaisia palveluita opiskeluun ja vapaa-aikaan – esimerkiksi kahviloita, ravintoloita, viisi kauppakeskusta, teatteri ja elokuvateatteri sekä laajasti liikuntapalveluita ja harrastusmahdollisuuksia. Lappeenrannan satamasta löydät kesäisin jotain valtakunnallisestikin ainutlaatuista – nimittäin kolme miljoonaa kiloa painavan hiekkalinnan.

Lappeenrannassa opiskelet LABin ja LUT-yliopiston yhteisellä, Kaakkois-Suomen suurimmalla korkeakoulukampuksella. Kampuksella työskentelee noin 10 000 ihmistä, joista 3400 on LABin opiskelijoita. Noin seitsemän kilometrin matka kampukselta keskustaan taittuu näppärästi niin bussilla kuin kaupunkipyörälläkin.

Loistavat puitteet

Tarjoamme opiskeluun loistavat puitteet: Sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan laboratoriot ovat yhdet Suomen parhaista. Hotelli- ja ravintola-alaa opiskelet syksyllä 2019 avatuissa tiloissa, esimerkiksi upouudessa älykeittiössä ja baariluokassa. Myös kuvataiteen opetustilat ovat uudet – täältä löydät niin monipuoliset työskentelytilat kuin gallerialuokankin.

Kampukselta löydät myös tiedekirjaston, viisi opiskelijahintaista ravintolaa, kahvilan ja ruokakaupan sekä liikuntapalveluita palloilu- ja lajivuoroista ryhmäliikuntaan ja kuntosaliin. Kielikeskuksessa voit opiskella yhdeksää kieltä – eurooppalaisten kielten lisäksi kiinaa ja japania.

Tutorit pitävät huolen siitä, että kampus, Lappeenranta ja opiskelukaverit tulevat tutuiksi – meillä et jää yksin.

Päiväkoti perheen pienimmille

Touhula Lappeenrannan Kampus tarjoaa varhaiskasvatusta Skinnarilan alueen lapsille. Päiväkotiimme on helppo tulla – olit sitten opiskelijana tai työntekijänä kampusalueella.

Päiväkoti toimii teknillisen yliopiston rakennuksessa 4. Päiväkodilla on oma sisäänkäynti sekä suojaisia metsään rajautuva leikkipiha, joka tarjoaa rauhalliset puitteet varhaiskasvatukselle. Touhula Lappeenrannan Kampus on kieli- ja taideteemainen päiväkoti, jossa tutkitaan ympäröivää maailmaa kielellisesti ja kulttuurillisesti värikkäässä ympäristössä. Lasten kieli- ja vuorovaikutustaidot kehittyvät hauskojen lorujen, lukuhetkien ja laulujen kautta.

Tutustu Touhula Lappeenrannan Kampukseen päiväkodin nettisivuilla.

Kuva
Lappeenranta ilmakuva keskusta

Lappeenranta

Lappeenranta on kansainvälinen yliopistokaupunki Kaakkois-Suomessa. 73 000 asukkaasta joka kymmenes on korkeakouluopiskelija. Haluaisitko liittyä joukkoon?

Kuva
LUT Academic Library Lahti

Kirjaston aineistot käytettävissäsi

Kampuksillamme palvelee kaikille avoin, monialainen tiedekirjasto, jonka kokoelmissa on e-kirjoja, kansainvälisiä artikkeleita, lehtiä ja kurssikirjallisuutta. LUT-tiedekirjasto on LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun yhteinen kirjasto Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa.