Tapahtumakärry aloittaa toimintansa Päijät-Hämeessä

Kuva
Tapahtumakärry
Päijät-Hämeessä lanseerataan kesällä uusi palvelu, tapahtumakärry, josta yhdistykset, yritykset sekä yksityishenkilöt voivat vuokrata tapahtumajärjestystarvikkeita Hollolan ja Asikkalan 4H-yhdistyksiltä.

Tapahtumakärry on LAB-ammattikorkeakoulun ja LUT-yliopiston Maallemuuttajat 2030 -hankkeen kehittämä palvelu, jonka avulla tapahtumajärjestäjät voivat vuokrata yleisimmät tapahtuman järjestämiseen liittyvät tavarat.

Maaseudun tapahtumajärjestäjille on usein iso työ haalia äänentoistolaitteita, telttoja, grillejä ja muita tarvikkeita eri tapahtumiin. Tapahtumakärry ratkaisee tämän ongelman tarjoamalla olennaisimmat tarvikkeet kätevästi peräkärryyn pakattuna. Kärryn voi tulla noutamaan tai vaihtoehtoisesti kärry myös kuljetetaan tapahtumapaikalle.

”Toivotaan, että pienet tapahtumat hiljalleen elpyisivät ja tapahtumakärry toisi helpotusta maaseudun tapahtumien järjestämiseen”, sanoo Hollolan 4H-yhdistyksen Teea Sahiluoto.

Tapahtumakärry sisältää kahdet äänentoistolaitteet, teltan, grillin, liikenteenohjauskylttejä sekä ensisammutusvälineistöä. Tapahtumakärrylle avautuu heinäkuussa omat nettisivut, joiden kautta kärry on helposti vuokrattavissa: tapahtumakarry.4h.fi.

”Tapahtumakärry on hieno esimerkki kierto- ja jakamistalouteen perustuvasta uudesta liiketoiminnasta. 4H-yhdistysten kautta nuoret pääsevät kokeilemaan tapahtumakärryn ylläpitoa ja vuokraamista, joka taas opettaa heille, mitä kaikkea kiertotalous voi olla”, kertoo projektipäällikkö Kaisa Tuominen LAB-ammattikorkeakoulusta.

Tapahtumakärry on esillä myös Vääksyn kanavan 150-vuotisjuhlaviikolla torstaina 8.7.2021 klo 16–18 Päijännetalon lähistöllä, Asikkalan 4H-yhdistyksen pitämän kahvion läheisyydessä.

Lisätietoja:

Kaisa Tuominen, LAB-ammattikorkeakoulu

+358 44 708 5113, kaisa [dot] tuominenatlab [dot] fi

Tilaa uutiskirje!

» LABin uutiskirje tarjoaa uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. 

» Hakijan uutiskirjeestä saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot ja vinkit hakemiseen sekä valintaan liittyvissä asioissa.