Suosittu Showroom Muotsikka tekee paluun

Kuva
Showroom Muotsikka 2021 järjestetään Dooroomissa
LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin opiskelijoiden järjestämä kiertävä myynti- ja näyttelykokonaisuus, Showroom Muotsikka, tekee paluun muutaman vuoden tauon jälkeen. Showroom Muotsikka järjestetään tänä keväänä 3.–8.5. klo 12–20 Lahden Dooroomin tiloissa (Rautatienkatu 20, Lahti).

Vuoden 2021 Showroom Muotsikka esittelee LABin Muotoiluinstituutin opiskelijoiden monipuolista osaamista sekä paikallista taidetta ja muotoilua. Osa töistä on myynnissä ja osa esillä näyttelyssä. Koronatilanteen vuoksi tuotteiden varaus tapahtuu pääasiassa Instagramissa @showroommuotsikka-tilillä, jossa kaikkiin myynnissä oleviin tuotteisiin pääsee tutustumaan. Nouto ja maksaminen tapahtuu Rautatienkadun pop-upissa.

”Dooroomiin saa tulla katselemaan tuotteita ilman varauksiakin. Tilasta avautuu mukavasti näyteikkuna suoraan Rautatienkadulle, josta myös voi koronaturvallisesti ihastella töitä ja tuotteita”, kertovat myynti- ja näyttelykokonaisuutta koordinoivat muotoiluopiskelijat Satu Kiiski ja Outi Wright.

Myynnissä on esimerkiksi julisteita ja printtejä, käsitöitä, vaatteita sekä koruja. Myytävät tuotteet julkaistaan Instagramissa sunnuntaina 2.5. klo 18.00. Showroom Muotsikassa on nähtävillä myös LABin Muotoiluinstituutin kansainvälisestikin huomioitu REHOME-projekti, jossa keskiössä on väliaikaisen asumisen ja hätämajoituksen kalusteratkaisut.

Showroom Muotsikka 3.–8.5. klo 12–20:

» Instagram: @showroommuotsikka

» Dooroom Lahti, Rautatienkatu 20

Lisätietoja:

Satu Kiiski | +358 40 931 3932, satu [dot] kiiskiatstudent [dot] lab [dot] fi

Outi Wright | +358 50 359 7428, outi [dot] wrightatstudent [dot] lab [dot] fi

Sijainti