Rekrytointi- ja verkostoitumismessut täyttävät Lahden kampuksen 15.2.2023

Kuva
DuuniExpo 2023 -verkkosivut
LAB-ammattikorkeakoulun Lahden kampuksella järjestetään kahdet isot messut samaan aikaan. Rekrytointitapahtuma DuuniExpo ja hankkeita esittelevä MIDAS-expo tarjoilevat monipuolisen kattauksen ohjelmaa ja kohtaamisia Lahden kampuksella keskiviikkona 15.2.2023.

Muutaman vuoden tauon jälkeen LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden järjestämä DuuniExpo järjestetään jälleen livenä Lahden kampuksella. Suosittu rekrytointi- ja verkostoitumistapahtuma tarjoaa kohtaamisalustan yrityksille ja opiskelijoille. Messuilla ovat tänä vuonna puhumassa muun muassa Andrei Koivumäki, Priyanka Banerjee ja Jaajo Linnonmaa.

”Opiskelijoilla on mahdollisuus löytää messuilta kesätöitä, harjoittelupaikka tai opinnäytetyön toimeksiantaja – tai miksei jopa valmistumisen jälkeinen työpaikka. Järjestämme myös erilaisia työnhakutaitoja kehittäviä työpajoja”, DuuniExpon projektipäällikkö Mira Maunula kertoo.

MIDAS-expo ensimmäistä kertaa

Samaan aikaan järjestetään myös valtakunnallinen hankkeiden esittely- ja verkostoitumistapahtuma, MIDAS-expo. Tapahtumassa esitellään teemoittain ja kootusti viimeisimpiä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiohankkeita (TKI) sekä niiden tuloksia.

Messualueella pääsee verkostoitumaan niin hankkeiden, TKI-toimijoiden, yritysten, oppilaitosten, opiskelijoiden kuin rahoittajienkin kanssa. TKI-foorumin juontaa Jussi Heikelä.

”Tapahtuman yksi keskeisimmistä lähtökohdista on se, että hyvin tehty työ jää valitettavan usein vain hankkeeseen osallistuneiden tietoon ja käyttöön. Hankkeista ja niiden tuloksista voisi olla merkittävää hyötyä myös laajemmalle joukolle. MIDAS-expon avulla tarjoamme yrityksille yksinkertaisen keinon päästä tutustumaan ja hyödyntämään uusimpia kehitystyön tuloksia", LABin MIDAS-hankkeen projektipäällikkö Aki Helminen sanoo.

Molemmat messut ovat avoinna keskiviikkona 15.2.2023 klo 10–16 Lahden kampuksella (Mukkulankatu 19). Tapahtumat ovat maksuttomia.

Tutustu ohjelmakattauksiin:

» duuniexpo.eu

» midas-expo.fi

Lisätiedot:

Mira Maunula, projektipäällikkö, DuuniExpo

+358 50 415 7657, mira [dot] maunulaatduuniexpo [dot] eu

Aki Helminen, projektipäällikkö, MIDAS-expo

+358 50 473 3945, aki [dot] helminenatlab [dot] fi

Tilaa uutiskirje!

» LABin uutiskirje tarjoaa uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. 

» Hakijan uutiskirjeestä saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot ja vinkit hakemiseen sekä valintaan liittyvissä asioissa.

Sijainti