Muotoiluinstituutin joulumyyjäiset Lahden Malskilla 27.–28.11.

Kuva
Muotoiluinstituutin joulumyyjäiset 2021
Joulumyyjäisten ilmeen on suunnitellut LABin Muotoiluinstituutissa graafista suunnittelua opiskeleva Nea Runne.
LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin opiskelijayhdistys ry (MIO) toivottaa kaikki tervetulleeksi perinteisiin joulumyyjäisiin 27.–28.11.2021. Tällä kertaa joulumyyjäiset järjestetään kulttuuririkkaassa ympäristössä Lahden Malskilla.

Muotoiluinstituutin opiskelijat ja alumnit esittelevät jälleen upeita töitään jokavuotisessa joulumyyntitapahtumassa. Myynnissä on niin opiskelijoiden kuin alumnienkin tuotteita, ja tänä vuonna tarjolla on myös runsaasti erilaisia keramiikkatöitä. Joulumyyjäiset järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Lahden Malskilla, Lasikatto-galleriassa (Päijänteenkatu 9).

Myyjäisten jouluinen tunnelma leviää Malskilla 5. kerroksesta alakertaan saakka, kun sekä viinikahvila Kahiwa että Museokauppa ovat poikkeuksellisesti auki läpi viikonlopun.

”Olemme innoissamme uudesta paikasta ja yhteistyöstä Malskin kanssa. Tätä on odotettu viime vuodesta asti, jolloin tilat olivat vielä kesken. Nyt pääsemme uusiin, upeisiin tiloihin viettämään joulumyyjäisiä. On kunnia olla liputtamassa Muotsikkaa lahtelaisen kulttuurin kehdossa Malskilla”, sanoo palvelumuotoilun opiskelija Outi Wright LABin Muotoiluinstituutista.

Joulumyyjäiset ovat avoinna lauantaina 27.11. klo 10–18 ja sunnuntaina 28.11. klo 10–16. MIO suosittelee varautumaan myyjäisiin käteisellä.

Myyjäisissä noudatetaan turvavälejä ja tilan henkilömäärää rajoitetaan ruuhkan yllättäessä. Tapahtumassa on maskisuositus. Saavuthan joulumyyjäisiin vain täysin terveenä.

Tervetuloa!

 

Muotsikkalaisten lahjaideat pukinkonttiin:

  • Lahtiblogin klassikkopaidat
  • taidetta, printtejä ja kortteja
  • koruja sekä käsintehtyä keramiikkaa
  • valokuvausopiskelijoiden kalenteri 2022.

 

Lisätietoja: 

Outi Wright | +358 50 359 7428, outi [dot] wrightatstudent [dot] lab [dot] fi

Uusimmat uutiset

Sijainti