LABin vapaaksi jääneille opiskelupaikoille voi hakea kesähaussa

Kuva
Kesähaku 2022 alkaa
Vielä ehtii syksyksi opiskelemaan! LAB-ammattikorkeakoulussa alkoi tänään kesähaku, jossa täytetään kevään yhteishaussa vapaaksi jääneitä opiskelupaikkoja. Tarjolla on yhteensä 147 opiskelupaikkaa.

LAB-ammattikorkeakoulun kesän lisähaussa 18.7.–3.8. valitaan opiskelijat syksyllä 2022 alkavien tutkintokoulutusten vapaaksi jääneille aloituspaikoille. Haettavana on sekä suomen- että englanninkielisiä AMK- ja YAMK-koulutuksia eri aloilta.

Tarjolla on muun muassa insinöörin, restonomin ja muotoilijan AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia sekä YAMK-tutkintokoulutuksia sosiaali- ja terveysalalta, kuvataiteesta ja liiketaloudesta.

”Kesähaku mahdollistaa opintojen aloittamisen syksyllä esimerkiksi niille, jotka eivät tulleet valituksi kevään yhteishaussa. Myös muiden opiskelua harkitsevien kannattaa tutustua kesähaun monipuoliseen koulutustarjontaan”, LABin koulutuksesta vastaava vararehtori Merja Heino sanoo.

Kesähaku päättyy keskiviikkona 3.8.2022 klo 15.00. Esivalintatehtävät sekä ohjeet hakemiseen löytyvät LABin verkkosivuilta. Koulutuksiin haetaan Opintopolku.fi-palvelun kautta.

Opiskelijavalintojen tulokset julkaistaan elokuussa, ja hakijan tulee ottaa opiskelupaikka vastaan sekä ilmoittautua läsnä- tai poissaolevaksi 7 vuorokauden kuluessa päätöksestä.

Opiskelu alkaa elokuun loppupuolella. Tutustu kesähaussa oleviin koulutuksiin: lab.fi/kesähaku.

Lisätiedot:

Kuva
A student of LAB University of Applied Sciences posing for the camera

Sähkö- ja automaatiotekniikan insinööriksi

Opiskele sähkö- ja automaatiotekniikkaa Lappeenrannassa. Hakuaika 15.9.–14.10.

Kuva
 Art supplies

Kesähaun esivalintatehtävät ja valintakoeohjeistukset

Katso täältä kesähaun koulutusten mahdolliset esivalintatehtävät sekä valintakoeohjeistukset!