LABin Muotoiluinstituutissa pilotoidaan uusia täydennyskoulutuksia – ilmoittautuminen käynnissä

Kuva
LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutissa pilotoidaan uusia täydennyskoulutuksia.
LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutissa pilotoidaan keväällä 2022 uudenlaisia täydennyskoulutuksia. Tavoitteena on kehittää yhteistyössä yritysten kanssa kattava ja helposti muunneltavissa oleva täydennyskoulutuskokonaisuus, joka vastaa työelämän ajankohtaisiin osaamistarpeisiin.

LAB-ammattikorkeakoulun Muotoilukoulutuksen ja työelämän jatkuva vuorovaikutus ja oppiminen (JATKO) -hanke järjestää maksuttomia täydennyskoulutuspilotteja tulevan kevään 2022 aikana. Pilotit toimivat myös maistiaisena kehitteillä olevasta LABin Muotoiluinstituutin täydennyskoulutustarjonnasta. Yrityksille täydennyskoulutus tulee mahdollistamaan luontevan ja helpon väylän jatkuvaan yhteistyöhön LABin Muotoiluinstituutin kanssa.

Keväällä toteutettavat asiakaslähtöiset koulutuspilotit vastaavat eritoten yritysten osaamistarpeisiin. Pilotit tarjoavat osallistujille ajankohtaista tietoa, asiakaskeskeisiä näkökulmia ja uusia kehittämisen työkaluja sekä verkostoitumismahdollisuuksia.

”Koulutuspilottien avulla kehitetään yhdessä yrityskentän kanssa tulevaisuusorientoitunut täydennyskoulutuskokonaisuus, joka ennakoi niitä taitoja, joita tarvitaan työelämässä esimerkiksi viiden tai kymmenen vuoden kuluttua. Koulutuspilotit ovat suunnattu kaikille päijäthämäläisille yrityksille, jotka haluavat kehittää omaa liiketoimintaansa asiakasystävällisemmäksi, näkyvämmäksi ja vastuullisemmaksi”, sanoo projektipäällikkö Katariina Pakarinen LAB-ammattikorkeakoulusta.

Kevään 2022 maksuttomat täydennyskoulutuspilotit

Ensimmäinen täydennyskoulutuspilotti Business Design Bootcamp järjestetään 26.–27.1.2022. Kahden päivän intensiivijaksolla keskitytään ratkomaan yrityksen koulutuspilottiin mukanaan tuomaa kehityshaastetta asiantuntijoiden johdolla sekä yhdessä opiskelijatiimin kanssa. Mikäli Bootcamp joudutaan koronatilanteen vuoksi siirtämään, seuraava ajankohta on 12.–13.4.2022.

Toinen koordinoitu koulutuspilotti Business Design PT on koko kevään mittainen liiketoimintaa kehittävä valmennus, jossa tapaamisia on noin kerran kuussa. Tapaamiset ovat myös oiva väylä verkostoitua ja jakaa kokemuksia muiden osallistujien kanssa.

”Keväällä tarjoamme mahdollisuuden myös räätälöityihin koulutuspilotteihin. Räätälöityjen valmennusten avulla testaamme uusia toimintatapoja, etsimme tulevaisuuden teemoja ja kartoitamme koulutustarpeita. Jos mielessäsi on jokin yritystäsi koskettava koulutusteema tai -tarve, niin ole rohkeasti yhteydessä! Räätälöidään yhdessä sopiva koulutuspilotti”, kannustaa Pakarinen.

» Lue lisää ja ilmoittaudu täydennyskoulutuspilotteihin.

Lisätiedot:

Katariina Pakarinen
TKI-asiantuntija
katariina [dot] pakarinenatlab [dot] fi

Tilaa uutiskirje!

» LABin uutiskirje tarjoaa uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. 

» Hakijan uutiskirjeestä saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot ja vinkit hakemiseen sekä valintaan liittyvissä asioissa.

Sijainti