KOE-muotinäytös järjestetään jälleen yleisötilaisuutena Helsingin Valkoisessa Salissa

Kuva
Sofia Haaviston mallisto: Chasing Shades
Sofia Haaviston mallisto: Chasing Shades | Kuva: Ilmari Pylvänäinen
LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin vuosittainen KOE-muotinäytös järjestetään torstaina 4.11.2021. Näytös järjestetään muutaman vuoden tauon jälkeen jälleen yleisötilaisuutena Helsingin Valkoisessa Salissa ja sitä voi seurata viime vuoden tapaan myös virtuaalisesti.

KOE Fashion Show on LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin jokavuotinen näytös, jossa esitellään puettavan muotoilun koulutuksesta valmistuvien opiskelijoiden opinnäytetyömallistot. Muotinäytöksessä nähdään myös toisen ja kolmannen vuoden opiskelijoiden suunnittelemia zero waste -asuja. KOE-näytös tarjoaa nuorille suunnittelijoille mahdollisuuden tuoda esiin omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan niin muotialan ammattilaisille kuin myös median edustajille sekä muulle yleisölle.

”Olen ylpeä opiskelijoista, jotka ovat puhaltaneet yhteen hiileen ja toteuttaneet upeat mallistot ja näytöksen poikkeusolosuhteissa. Pääsemme nauttimaan fyysisestä elämyksestä pitkän tauon jälkeen, toki rajoituksia kunnioittaen”, sanoo LABin Muotoiluinstituutin lehtori ja KOE-näytöksen tuottaja Susanna Björklund.

KOE21-näytöksen mallistot esittelevät ajankohtaisia ja tulevaisuusorientoituneita aiheita vaateteollisuudesta ja yhteiskunnasta. Tänä vuonna nähtäviä teemoja ovat muun muassa uudet luonnonväriaineet, vaatteiden upcycling, UV-säteilyltä suojautuminen sekä kehopositiivisuus esiintymisasuissa. 

”Emme malta odottaa, että saamme pitkästä aikaa kokoontua yhdessä inspiroitumaan muodin pariin. Ennakkoon ilmoittautumalla näytöstä pääsee jälleen seuraamaan fyysisesti Valkoiseen Saliin. Muotinäytökseen on mahdollista osallistua halutessaan myös livestriimin välityksellä”, iloitsee KOE21-opiskelijatiimi.

Torstaina 4.11. järjestetään kaksi näytöstä, joista ensimmäinen alkaa klo 18.00 Valkoisessa Salissa, Helsingissä. Vallitsevan koronapandemiatilanteen vuoksi tilaisuuteen vaaditaan ennakkoilmoittautuminen. Voit ilmoittautua tämän linkin kautta.

Lisäksi tapahtuman suoraa verkkolähetystä voi seurata Youtubesta. Editoitu näytösvideo julkaistaan myöhemmin samalla tilillä.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Susanna Björklund, LAB-ammattikorkeakoulu

+358 44 708 5192, susanna [dot] bjorklundatlab [dot] fi

» www.koefashionshow.com

» IG: @koefashionshow

Kuva
LAB student.

Hae syksyn yhteishaussa 💎

Tutustu koulutustarjontaan ja hae 4.–14.9.2023. 

Sijainti