Muotoilija (AMK), puettava muotoilu, päivätoteutus, Lahti, 240 op

Seuraava hakuaika
-

Koulutus_vaatemuotoilu

Puettavien tuotteiden muotoilijaksi

Puettavaa muotoilua opiskelleena muotoilijana olet muoti- ja vaatetusteollisuuden ammattilainen. Osaat suunnitella ja kehittää kaupallisesti, funktionaalisesti, eettisesti ja ekologisesti korkeatasoisia mallistokonsepteja ja tuotteita. Puettavaan muotoiluun sisältyy laaja-alaisesti sekä perinteinen vaatesuunnittelu ja muoti että uudet innovatiiviset asusteet ja konseptit. 

Lahden kampuksella opiskelet puettavaa muotoilua luovassa ja nykyaikaisessa ympäristössä. Kestävä kehitys on opinnoissasi keskeisessä roolissa. Opintoihisi kuuluu myös erilaisia yritysyhteistöitä ja tutkimusprojekteja, ja pääset luomaan työelämäyhteyksiä jo opiskeluaikana.

Käytännönläheinen opiskelu antaa valmiuksia monelle alalle. Valmistuttuasi voit työskennellä esimerkiksi vaatteiden ja muiden puettavien tuotteiden tuotekehitystiimissä tai palvelujen tai teollisen muotoilun parissa. Työpaikkasi voi löytyä myös viestinnän, stailauksen tai kaupan alalta. Moni menestynyt muotoilija työskentelee itsenäisenä yrittäjänä.

Ala on tunnetusti kansainvälinen, ja työpaikkasi voi löytyä kiinnostuksesi mukaan myös ulkomailta. Pääset halutessasi kartuttamaan kansainvälistä kokemusta jo opiskeluaikana esimerkiksi lähtemällä opiskelijavaihtoon.

Kuva
Muotoiluinstituutin puettavan muotoilun opiskelijat, Beda Suni ja Sanni Leppäsalo

"Suunnittelijan pitää tietää, miten luodaan kestäviä ratkaisuja – muutoin ei kannata tehdä mitään"

”Kun intohimo ja aito kiinnostus muotoilua kohtaan kasvaa, tapahtuu moni asia koulunkin suhteen ikään kuin itsestään”

Kuva
A girl holding a mirror

Syksyn yhteishaku 💎

Tutustu koulutustarjontaan ja hae syksyn haussa 31.8–14.9.2022.

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lahti
Lahden kampus
+358 44 708 1385 tai +358 44 708 1386
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Opiskelijatarinoita