Hankeyhteistyön moninaiset muodot koottiin näyttelyksi Lahden kampukselle

Kuva
LABin Hiukka-hankkeessa tehtyjä kokedamapalloja.
Hiukka 2.0 -hankkeessa tehtyjä kokedamoja eli japanilaisia kasvipalloja, jossa sammal on korvattu hiukkamateriaalilla. Hiusjakeesta ja orgaanisista kuiduista syntyvä hiukkamateriaali sitoo sammaleen tavoin itseensä kosteutta ja siinä on kasvua edistäviä ainesosia, kuten typpeä.
LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiohankkeiden (TKI) järjestämä yhteisnäyttely avautuu keskiviikkona 9.3.2022 Lahden kampuksella. Näyttelyssä esitellään LABin Muotoiluinstituutin tarjoamia yhteistyömahdollisuuksia ja yrityksille suunnattua täydennyskoulutustarjontaa.

LAB-ammattikorkeakoulussa tehdään runsaasti yhteistyötä elinkeinoelämän kanssa niin koulutuksen kuin TKI-toiminnan osalta. LABin Muotoiluinstituutin hankkeiden toteuttaman Muotoile maailmaa -yhteisnäyttelyn tavoitteena on esitellä erilaisia yhteistyön muotoja ja kannustaa yrityksiä avoimeen keskusteluun kehittämistarpeista.

”Haluamme nostaa esille erityisesti hankkeiden kanssa tehtävää yritysyhteistyötä ja selkeyttää, mitä kaikkea voimmekaan tarjota. Näyttelyn aikana järjestämme myös aamukahvitilaisuuksia ja niiden yhteydessä kampuskierroksia”, LAB-ammattikorkeakoulun TKI-päällikkö Minna Liski sanoo.

Muotoilun aamukahvitilaisuudet pidetään 31.3. ja 26.4. klo 8.30–10.00. Ohjelmassa on vapaata keskustelua LABin Muotoiluinstituutin täydennyskoulutuksesta ja yritysyhteistyöstä niistä vastaavien asiantuntijoiden kanssa. Tilaisuuden jälkeen on mahdollista osallistua ohjatulle kampuskierrokselle ja käydä tutustumassa yhteisnäyttelyyn.

Näyttely on esillä Lahden kampuksen Tila-galleriassa huhtikuun loppuun saakka.

Näyttelyn ilmeen ja toteutuksen on suunnitellut LABin Muotoiluinstituutin graafisen suunnittelun opiskelija Juhana Tuominen.

***

LAB-ammattikorkeakoulun hankkeista näyttelyyn osallistuvat muun muassa BredaPhoto International Talent Program, Ennakointiosaamisen kehittäminen pk-yrityksissä (EKY), Hiukka 2.0 – Hius- ja muu orgaaninen kuitu muovin korvaajana, JATKO – Muotoilukoulutuksen ja työelämän jatkuva vuorovaikutus ja oppiminen, Kestävän palveluasumisen ekosysteemi – KEKO, Arki-ihminen sekä Digital & Sustainable Fashion Showroom.

Lisätiedot:

Minna Liski
Tki-päällikkö
minna [dot] liskiatlab [dot] fi
Sijainti