Juomien kehitys ja pilotointi

Tuotekehitysympäristöstä löytyy laitteistot hiilihapotettujen juomien sekä kasviperäisten juomien kuten kauramaitojen valmistukseen. Laitteistoa täydentää autoklaavi, jolla voidaan tehdä erilaisia kuumennuskäsittelyitä.

Koeleipomossa kauramaidon valmistus

 

Pannu- ja kolonnitislausmahdollisuudet sisältävällä tislauslaitteella voidaan valmistaa erilaisia tisleitä kuten ginejä, muita maustettuja väkeviä alkoholijuomia ja viskejä. Tislauspannun kapasiteetti on 50 litraa.

Tislaus

Tuotepäällikkö Jarkko Nikulin vastaa hiilihapotettujen juomien ja tisleiden palveluista. Laboratorioinsinööri Soila Saavala vastaa kaurajuomapalveluista.

Jarkko Nikulin
Tuotepäällikkö
jarkko [dot] nikulinatlab [dot] fi