Tuotekehitysympäristöstä löytyy laitteistot hiilihapotettujen juomien sekä kasviperäisten juomien kuten kauramaitojen valmistukseen (entsyymihydrolyysi, dekantointi, formulointi ja homogenointi). Laitteistoa täydentää autoklaavi, jolla voidaan tehdä erilaisia kuumennuskäsittelyitä.
Pannu- ja kolonnitislausmahdollisuudet sisältävällä tislauslaitteella voidaan valmistaa erilaisia tisleitä kuten ginejä, muita maustettuja väkeviä alkoholijuomia ja viskejä. Tislauspannun kapasiteetti on 50 litraa.
Tuotepäällikkö Jarkko Nikulin ja laboratoriovastaava Nino Valkonen vastaavat juomien ja tisleiden palveluista.
Jarkko Nikulin
Tuotepäällikkö
jarkko [dot] nikulin
lab [dot] fi
lab [dot] fi Nino Valkonen
Laboratoriovastaava
nino [dot] valkonen
lab [dot] fi
lab [dot] fi