Juomien kehitys ja pilotointi

Tuotekehitysympäristöstä löytyy laitteistot hiilihapotettujen juomien sekä kasviperäisten juomien kuten kauramaitojen valmistukseen (entsyymihydrolyysi, dekantointi, formulointi ja homogenointi). Laitteistoa täydentää autoklaavi, jolla voidaan tehdä erilaisia kuumennuskäsittelyitä.

Koeleipomossa kauramaidon valmistus

Pannu- ja kolonnitislausmahdollisuudet sisältävällä tislauslaitteella voidaan valmistaa erilaisia tisleitä kuten ginejä, muita maustettuja väkeviä alkoholijuomia ja viskejä. Tislauspannun kapasiteetti on 50 litraa.

Tislaus

Tuotepäällikkö Jarkko Nikulin ja laboratoriovastaava Nino Valkonen vastaavat juomien ja tisleiden palveluista.

Jarkko Nikulin
Tuotepäällikkö
jarkko [dot] nikulinatlab [dot] fi
Nino Valkonen
Laboratoriovastaava
nino [dot] valkonenatlab [dot] fi