Tradenomi (AMK), liiketalous ja logistiikka, verkko-opinnot, 210 op

Seuraava hakuaika
-

Tradenomiksi etänä - kuva opiskelijasta ja tietokoneesta

Opiskele tradenomiksi kokonaan verkossa

Voit opiskella liiketalouden ja logistiikan tradenomiksi kokonaan verkossa. Verkko-opintoina järjestettävät koulutukset antavat sinulle vahvan liiketalouden osaamisen paikasta riippumatta, vaikka työn ohella opiskellen.

Tradenomin koulutuksessa opit liiketalouden käytännölliset perustiedot ja -taidot sekä teoreettiset perusteet. Voit syventää opintojasi laajasta täydentävien opintojen tarjonnasta esimerkiksi palveluliiketoimintaan, logistiikkaan, johtamiseen, markkinointiin tai taloushallintoon. Voit myös valita opintoja LABin kattavasta kielitarjonnasta sekä muiden alojen opinnoista.

Tradenomikoulutuksen verkko-opinnot sisältävät reaaliaikaisia verkkotapaamisia, itsenäistä opiskelua ja ryhmissä tapahtuvaa vuorovaikutteista verkkotyöskentelyä.

Yksilöllinen, uratavoitteitasi palveleva tradenomitutkinto

Laadit yhdessä oman opettajatutorisi kanssa henkilökohtaisen opintosuunnitelman, jossa huomioidaan aiemmin työssä, harrastuksissa tai koulutuksissa hankkimasi osaaminen. Myös harjoittelun voit suorittaa näyttönä, jos sinulla on työkokemusta liiketalouden alalta.

Voit halutessasi suorittaa osan tradenomiopinnoistasi yhteistyökorkeakouluissamme eri puolilla maailmaa tai suorittaa työharjoittelun ulkomailla.

Tradenomitutkinto ja työllistyminen

Tradenomina voit toimia asiantuntijana tai esimiehenä erilaisissa yrityksissä ja yhteisöissä. Liiketalouden opinnot antavat myös valmiudet toimia yrittäjänä tai kansainvälisissä tehtävissä.

Tradenomeista n. 75 % työskentelee esimies-, asiantuntija- ja johtotehtävissä.

Tradenomien työllisyystilanne on hyvä: Tradenomiliiton mukaan 91 % tradenomeista on työ- tai virkasuhteessa. (Tradenomien jäsentutkimus 2020)

Kuva
Laptop keyboard, notes and glasses

Tradenomin palkka

Tradenomien keskipalkka on 4032 €/kk.

(Tradenomien jäsentutkimus 2021)

Kuva
Veranika opiskelija Singaporessa

Veranika suorittaa tradenomin verkkotutkintoa Singaporessa

”Opiskelu, ja etenkin etäopiskelu sopii erinomaisesti tähän elämäntilanteeseen. Olen varsin käytännönläheinen ihminen ja koen, että logistiikka alana on konkreettisempi kuin pelkkä liiketalous." 

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Kuva
LAB student.

Hae syksyn yhteishaussa 💎

Tutustu koulutustarjontaan ja hae 4.–14.9.2023. 

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lahti
Lahden kampus
+358 44 708 1385 tai +358 44 708 1386
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Opiskelijatarinoita