Tradenomi (AMK), liiketalous ja logistiikka, verkko-opinnot, 210 op

Seuraava hakuaika
-

Koulutus_verkkototeutus_tradenomi

Opiskele tradenomiksi verkossa

Voit opiskella liiketalouden ja logistiikan tradenomiksi kokonaan verkossa. Verkko-opintoina järjestettävät koulutukset antavat sinulle vahvan liiketalouden osaamisen paikasta riippumatta, vaikka työn ohella opiskellen.

Opit liiketalouden käytännölliset perustiedot ja -taidot sekä teoreettiset perusteet. Tunnet menestyvän, kannattavan liiketoiminnan edellytykset ja osaat soveltaa niitä käytännössä. Voit syventää opintojasi laajasta täydentävien opintojen tarjonnasta esimerkiksi palveluliiketoimintaan, logistiikkaan, johtamiseen, markkinointiin tai taloushallintoon. Voit myös valita opintoja LABin kattavasta kielitarjonnasta sekä muiden alojen opinnoista. 

Tradenomikoulutuksen verkko-opinnot sisältävät reaaliaikaisia verkkotapaamisia, itsenäistä opiskelua ja ryhmissä tapahtuvaa vuorovaikutteista verkkotyöskentelyä. Laadit yhdessä oman opettajatutorisi kanssa henkilökohtaisen opintosuunnitelman, jossa huomioidaan aiemmin työssä, harrastuksissa tai koulutuksissa hankkimasi osaaminen. Myös harjoittelun voit suorittaa näyttönä, jos sinulla on työkokemusta liiketalouden alalta. Voit halutessasi suorittaa osan opinnoistasi yhteistyökorkeakouluissamme eri puolilla maailmaa tai suorittaa työharjoittelun ulkomailla.

Valmistuttuasi tradenomiksi voit työllistyä liike-elämän palvelukseen sekä myös moniin julkisen sektorin tehtäviin, joiden kelpoisuusehtoihin on määritelty soveltuva korkeakoulututkinto.

Kuva
Veranika opiskelija Singaporessa

Veranika suorittaa verkkotutkintoa Singaporessa

”Opiskelu, ja etenkin etäopiskelu sopii erinomaisesti tähän elämäntilanteeseen. Olen varsin käytännönläheinen ihminen ja koen, että logistiikka alana on konkreettisempi kuin pelkkä liiketalous." 

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Kuva
LAB brand image girl mirror reflection

Kevään yhteishaku 2021

Tutustu yhteishaun koulutustarjontaan, aikatauluihin ja valintakoeohjeistuksiin. 💎 

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lahti
Lahden kampus
+358 44 708 1385 tai +358 44 708 1386
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Opiskelijatarinoita