Ensihoitajan muuntokoulutus sairaanhoitajille, Lappeenranta, 240 op

Seuraava hakuaika
-

Episkele ensihoitajaksi

Sairaanhoitaja, opiskele ensihoitajaksi joustavasti työn ohessa

Oletko valmis sairaanhoitaja (AMK), joka on kiinnostunut hoitotyöstä akuuteissa tilanteissa? Näetkö itsesi osana moniammatillista tiimiä esimerkiksi päivystyspoliklinikalla? Vai olisiko haaveesi työskennellä hoitotason ensihoitajana ambulanssissa? LAB-ammattikorkeakoulun ensihoidon muuntokoulutus mahdollistaa sinulle unelmiesi toteutumisen.

Ensihoidon muuntokoulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa. Teoriaopinnot suoritetaan pääsääntöisesti verkossa ja harjoituksiin ja simulaatioihin painottuvia lähipäiviä Lappeenrannan kampuksella on noin kaksi kuukaudessa.

LAB-ammattikorkeakoulusta valmistuneena ensihoitajana olet ensihoidon asiantuntija. Teoreettisten opintojen lisäksi opiskeluusi kuuluu ensihoidon taitojen harjoittelua, joka toteutuu ammattikorkeakoulun oppimis- ja simulaatiotiloissa. Ensihoitajakoulutuksesta 18op on ammatillista harjoittelua, joka suoritetaan ensihoidon yksiköissä.

Ensihoitajana autat äkillisesti sairastuneita ja kiireellistä hoitoa tarvitsevia potilaita sekä sairaalassa että sairaalan ulkopuolella. Tunnistat ja ennakoit potilaan henkeä uhkaavat tilanteet ja osaat toimia tilanteen edellyttämällä tavalla. Kiireettömillä ensihoitotehtävillä osaat arvioida potilaan palvelu- ja hoidontarpeen, suunnitella jatkohoidon ja ohjata potilasta tarkoituksenmukaisen avun piiriin.

Voit hakeutua koulutukseen, mikäli olet suorittanut sairaanhoitajan tutkinnon, tai aiemmin suorittamaasi tutkintoon (esimerkiksi terveydenhoitaja, kätilö) sisältyy myös sairaanhoitajan pätevyys. 

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Kuva
A girl holding a mirror

Syksyn yhteishaku 💎

Tutustu koulutustarjontaan ja hae syksyn haussa 31.8–14.9.2022.

Lisätietoja hakemisesta

Hakijapalvelut, Lappeenranta
Lappeenrannan kampus
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Opiskelijatarinoita