Lappeenrannan kampus

Lappeenrannassa opiskelet LABin ja LUT-yliopiston yhteisellä, Kaakkois-Suomen suurimmalla korkeakoulukampuksella. Skinnarilan kaupunginosassa sijaitsevalla kampuksella työskentelee noin 10 000 ihmistä, joista 3400 on LABin opiskelijoita.
Kuva
A student walking down the hallway on Lappeenranta Campus

Sijainti ja saapuminen

Lappeenrannan kampus
Yliopistonkatu 36
53850 Lappeenranta

Aukioloajat ma–pe klo 7–20

Kuva
A hallway on Lappeenranta Campus

Tutkintoon johtavat koulutukset

Opiskele tutkinto Lappeenrannassa 

Kuva
Student art work on Lappeenranta Campus

Avoin AMK

LABin avoimen AMK:n tarjonta Lappeenrannassa. 

Kuva
Students on Lappeenranta Campus

Palvelut yrityksille

Tutustu palvelutarjontaamme Lappeenrannassa. 

Lappeenrannassa opiskelet Kaakkois-Suomen suurimmalla korkeakoulukampuksella.

Lappeenranta on kansainvälinen yliopistokaupunki Saimaan rannalla Kaakkois-Suomessa. Asukkaita on noin 73 000, ja joka kymmenes heistä on korkeakouluopiskelija. Lappeenrantaan on helppo tulla: junamatka Helsinkiin kestää kaksi tuntia ja Joensuuhun vain hieman kauemmin. Pietariin on noin 200 kilometrin matka, ja moniin Keski-Euroopan kohteisiin pääsee suoraan lentokentältä.

Kaupungista löytyy kattavasti erilaisia palveluita opiskeluun ja vapaa-aikaan – esimerkiksi kahviloita, ravintoloita, viisi kauppakeskusta, teatteri ja elokuvateatteri sekä laajasti liikuntapalveluita ja harrastusmahdollisuuksia. Lappeenrannan satamasta löydät kesäisin jotain valtakunnallisestikin ainutlaatuista – nimittäin kolme miljoonaa kiloa painavan hiekkalinnan.

Lappeenrannassa opiskelet LABin ja LUT-yliopiston yhteisellä, Kaakkois-Suomen suurimmalla korkeakoulukampuksella. Kampuksella työskentelee noin 10 000 ihmistä, joista 3400 on LABin opiskelijoita. Noin seitsemän kilometrin matka kampukselta keskustaan taittuu näppärästi niin bussilla kuin kaupunkipyörälläkin.

Tarjoamme opiskeluun loistavat puitteet: Sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan laboratoriot ovat yhdet Suomen parhaista. Hotelli- ja ravintola-alaa opiskelet syksyllä 2019 avatuissa tiloissa, esimerkiksi upouudessa älykeittiössä ja baariluokassa. Myös kuvataiteen opetustilat ovat uudet – täältä löydät niin monipuoliset työskentelytilat kuin gallerialuokankin.

Kampukselta löydät myös tiedekirjaston, viisi opiskelijahintaista ravintolaa, kahvilan ja ruokakaupan sekä liikuntapalveluita palloilu- ja lajivuoroista ryhmäliikuntaan ja kuntosaliin. Kielikeskuksessa voit opiskella yhdeksää kieltä – eurooppalaisten kielten lisäksi kiinaa ja japania.

Tutorit pitävät huolen siitä, että kampus, Lappeenranta ja opiskelukaverit tulevat tutuiksi – meillä et jää yksin.

Kuva
Lappeenranta ilmakuva keskusta

Lappeenranta

Lappeenranta on kansainvälinen yliopistokaupunki Kaakkois-Suomessa. 73 000 asukkaasta joka kymmenes on korkeakouluopiskelija. Haluaisitko liittyä joukkoon?

Kuva
LUT Academic Library Lahti

Kirjaston aineistot käytettävissäsi

Kampuksillamme palvelee kaikille avoin, monialainen tiedekirjasto, jonka kokoelmissa on e-kirjoja, kansainvälisiä artikkeleita, lehtiä ja kurssikirjallisuutta. LUT-tiedekirjasto on LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun yhteinen kirjasto Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa.