Minna Lignell LABin Hyvinvointi-yksikön yksikönjohtajaksi

Kuva
Minna Lignell
Filosofian maisteri Minna Lignell on valittu LAB-ammattikorkeakoulun uudeksi Hyvinvointi-yksikön yksikönjohtajaksi.

Minna Lignell (s. 1978) aloittaa Hyvinvointi-yksikön yksikönjohtajana 13.6.2022. Lignell siirtyy LABille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiristä (Eksote), jossa hän vastaa muun muassa strategisten toimenpideohjelmien ja TKIO-toiminnan (tutkimus, kehittäminen, innovaatio ja osaaminen) johtamisesta ja toimeenpanosta. Lisäksi Lignell on ollut valmistelemassa hyvinvointialueuudistuksen toimeenpanoa.

Minna Lignellillä on pitkä ja monipuolinen kokemus ja osaaminen terveydenhuolto- ja sosiaalialalta. Lisäksi hänellä on kokemusta muutosjohtamisesta, projektijohtamisesta ja esihenkilötyöstä.

Lignell tulee johtamaan Hyvinvointi-yksikköä ja vastaa sen strategisten tavoitteiden saavuttamisesta sekä toiminnan ja talouden tasapainosta. Yksikönjohtaja toimii yksikön esihenkilönä vastaten henkilöstön työhyvinvoinnista ja toimintaedellytyksistä. LABin johtoryhmän jäsenenä yksikönjohtajan tehtävänä on huolehtia myös koko LABin yhteisen strategian toteutumisesta.

"Olen innoissani päästessäni työskentelemään ja kehittymään yhdessä eri ammattilaisten, asiantuntijoiden ja opiskelijoiden kanssa. Uskon siihen, että tulosta syntyy parhaiten osaamisen yhdistämisestä sekä rohkeasta ja päämäärätietoisesta porukalla tekemisestä", Minna Lignell kertoo.

LAB-ammattikorkeakoulun rehtori Turo Kilpeläinen toivottaa Minnan tervetulleeksi rakentamaan LABista TKI-toimintaan perustuvaa koulutusta antavaa innovaatiokorkeakoulua. Hyvinvointi-yksikkö on LABin suurin yksikkö, jolla on merkittävä rooli Etelä-Karjalassa ja Päijät-Hämeessä mm. hyvinvointialueiden toiminnan käynnistymisen tukena.

Lisätiedot:

Turo Kilpeläinen
Toimitusjohtaja
turo [dot] kilpelainenatlab [dot] fi