Maksutonta täydennyskoulutusta varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen ammattilaisille

Kuva
Oppimisympäristöjen turvallista pedagogiikkaa vahvistetaan täydennyskoulutuksilla.
Kasvu- ja oppimisympäristön fyysinen, psyykkinen sekä pedagoginen turvallisuus ovat edellytyksiä toimivalle ja hyvinvoivalle oppimisyhteisölle. LAB-ammattikorkeakoulu vastaa tähän tarpeeseen tarjoamalla varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen henkilöstölle maksuttomia verkkovalmennuksia.

LAB-ammattikorkeakoulu järjestää vuoden 2023 aikana kaksi oppimisympäristöjen turvalliseen pedagogiikkaan keskittyvää verkkovalmennusta. Maksuttomilla koulutuksilla vahvistetaan varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen oppimisyhteisöjen psyykkistä ja pedagogista turvallisuutta sekä lisätään turvatietoisuutta.

”Haluamme tukea täydennyskoulutuksilla niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin hyvinvointia erilaisissa oppimisyhteisöissä. Lisäksi kehitämme osallisuutta ja yhteenkuuluvuutta lisääviä toimintatapoja”, lehtori ja projektipäällikkö Pipsa Murto sanoo.

Valmennukset toteutetaan valtakunnallisesti täysin verkossa, ja ne ovat suunnattu kaikille varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen parissa toimiville. Ensimmäinen verkkototeutus käynnistyy helmikuussa 2023. Valmennuksiin on mahdollista osallistua yksin tai yhdessä kollegan kanssa.

Neljä syytä osallistua valmennukseen

1. Syvennät ymmärrystäsi psyykkisen ja pedagogisen turvallisuuden merkityksestä oppimisympäristöissä.

2. Verkkovalmennuksen teemat tukevat lasten, nuorten ja aikuisten hyvinvointia oppimisyhteisöissä.

3. Opit soveltamaan työssäsi pedagogista turvallisuutta, osallisuutta ja yhteenkuuluvuutta vahvistavia työ- ja toimintamalleja.

4. Verkkovalmennuksessa saat tukea omaan työhyvinvointiisi ja työssä jaksamiseen.

» Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 15.1.2023.

Verkkovalmennus toteutetaan osana Opetushallituksen rahoittamaa Turvallista pedagogiikkaa oppimisympäristöihin -hanketta.

Lisätiedot:

Tilaa uutiskirje!

» LABin uutiskirje tarjoaa uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. 

» Hakijan uutiskirjeestä saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot ja vinkit hakemiseen sekä valintaan liittyvissä asioissa.

Sijainti