LUT-korkeakoulut yhdistävät voimansa hyvinvointialan johtamisosaamisen kehittämiseksi

Kuva
LAB-ammattikorkeakoulun logo ikkunassa.
LAB-ammattikorkeakoulun hyvinvointialan osaaminen näkyy LUT-yliopiston uudessa täydennyskoulutusohjelmassa, joka yhdistää akateemisen tutkimuksen ja työelämälähtöisyyden parhaat puolet. Haku syyskuussa 2023 alkavaan koulutukseen on parhaillaan käynnissä.

Hyvinvointipalveluiden johtaminen -asiantuntijaohjelman tavoitteena on vahvistaa johtotehtävissä ja esihenkilöinä toimivien johtamis- ja talousosaamista kokonaisvaltaisesti sekä julkisen että yksityisen terveydenhuollon näkökulmasta. LUT-yliopiston tuottaman asiantuntijaohjelman akateemisena johtajana toimii LABin sosiaali- ja terveysalan yliopettaja Emilia Laapio-Rapi.

”Laadukkaiden ja taloudellisesti kestävien hyvinvointipalveluiden tuottaminen on tulevaisuuden valttikortti. Julkinen ja yksityinen terveydenhuolto voivat vuoropuhelussa oppia paljon toisiltaan, minkä LUTin täydennyskoulutusohjelma mahdollistaa erinomaisesti”, Laapio-Rapi sanoo.

Koulutuksen sisältö on rakennettu yhdessä alan toimijoiden kanssa. Lappeenrannassa ja Lahdessa järjestettävissä opinnoissa pureudutaan muutosjohtamisen ytimeen ja päivitetään sosiaali- ja terveysalan murroksessa tarvittavia taitoja, kuten budjetointia ja kustannusten hallintaa, viestintää sekä prosessien johtamista.

”Toimintaympäristön ja organisaatiorakenteiden muutosprosessi haastaa hyvinvointialueiden johtoa, henkilöstöä ja muita alan toimijoita. Haluamme kahden korkeakoulun voimin tarjota parhaat eväät vastuullisiin johto- ja esihenkilötehtäviin”, LUT-yliopiston koulutuspäällikkö Carita Liikanen kertoo.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan ohjelman infotilaisuuteen verkossa keskiviikkona 22.3. klo 8.15–9.00, ja kuulet lisää koulutuksen sisällöstä ja toteutuksesta.

Lisätietoja:

Emilia Laapio-Rapi, LAB-ammattikorkeakoulu, +358 40 672 3690, emilia [dot] laapio-rapiatlab [dot] fi

Carita Liikanen, LUT-yliopisto, +358 50 512 7100, carita [dot] liikanenatlut [dot] fi

Tilaa uutiskirje!

» LABin uutiskirje tarjoaa uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. 

» Hakijan uutiskirjeestä saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot ja vinkit hakemiseen sekä valintaan liittyvissä asioissa.