Liiketalouden opiskelijoiden PelipaitaKevät 2020 -kampanja keräsi lähes 20 000 euroa urheiluseuroille

Kuva
Pelipaitakevät 2020 logo
Opiskeluprojektina alkaneen kampanjan tuotto jaetaan tasan mukana olleiden urheiluseurojen kesken.

LAB-ammattikorkeakoulun liiketalouden opiskelijoiden järjestämä PelipaitaKevät 2020 -kampanja tuotti 18 275 euroa. Kampanjassa huutokaupattiin urheilijoiden pelipaitoja sekä myytiin virtuaalisia tukitodistuksia. Korkein hinta huudettiin Patrik Laineen Tappara-paidasta, jonka hinta nousi 1 600 euroon.

Kertyneet varat jaetaan tasan mukana olleiden urheiluseurojen kesken.

”Olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Myös mukana olevilta seuroilta on tullut kiitosta”, opiskelija Antti Hyrkkänen kertoo.

Pelipaitakevät 2020 -kampanja alkoi Hyrkkäsen, Topi Peuhkurin, Eetu Suoraniemen ja Saku Seppä-Lassilan opiskeluprojektina. He opiskelevat LABissa liiketaloutta ja ovat suuntautuneet opinnoissaan markkinointiin. Opiskelu tapahtuu osuuskunnissa, joissa opiskelijat tekevät erilaisia myyntiin ja markkinointiin liittyviä projekteja ulkoisille asiakkaille.

Kampanja syntyi, kun Hyrkkänen, Peuhkuri, Suoraniemi ja Seppä-Lassila pohtivat uutta opiskeluprojektia. Moni asia oli tauolla tai siirtynyt koronatilanteen takia, ja opiskelijat halusivat luoda toimintaa syntyneeseen tyhjiöön.

Huutokauppa kasvoi nopeasti ja opintopisteiden hankinta jäi taka-alalle.

”Se, että saamme tästä opintopisteitä, on tietysti plussa, mutta kyllä tätä enemmän tehdään niin sanotusti rakkaudesta lajiin”, Hyrkkänen sanoo.

 

Lisätietoja:

Opiskelija Antti Hyrkkänen, 045 126 7559, antti [dot] hyrkkanenatstudent [dot] lab [dot] fi 

Opiskelija Topi Peuhkuri, 050 434 3885, topi [dot] peuhkuriatstudent [dot] lab [dot] fi 

 

 

 

Kuva
Liiketalouden opiskelijat Noora Ahtiainen-Himmanen (vas.) ja Hinna Hannukainen harrastemessuilla

Markkinoinnin opiskelussa työnteko ja opiskelu yhdistyvät saumattomasti

Voiko ammattikorkeakoulussa opiskella töitä tehden? Kyllä voi, jos on valinnut liiketalouden markkinoinnin opinnot LABin Lappeenrannan kampuksella. Ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen markkinointiin suuntautuvat opiskelijat perustavat osuuskunnan. Osuuskunnan kautta opiskelijat myyvät markkinointiin liittyviä palveluja.

Liiketalouden osaamista tarvitaan aina

Tradenomina olet liiketalouden ja elinkeinoelämän asiantuntija, joka tuntee menestyvän ja kannattavan liiketoiminnan edellytykset. Voit työskennellä liike-elämän palveluksessa sekä monissa julkisen sektorin tehtävissä.

Sijainti