Lahdessa järjestetään Etelä-Suomen suurimmat hyvinvointiteknologiamessut

Kuva
Sosiaali- ja terveysalan kyltti.
LAB-ammattikorkeakoulu järjestää hyvinvointiteknologiamessut Lahden kampuksella 29.–30.3.2023. Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma tarjoilee mielenkiintoisia puheenvuoroja ja kohtaamisia hyvinvointiteknologian parissa työskenteleville sekä aiheesta kiinnostuneille.

LAB-ammattikorkeakoulun testaus- ja kehittämisympäristö LAB WellTech järjestää Etelä-Suomen suurimman hyvinvointiteknologiaan keskittyvän tapahtuman verkossa ja Lahden kampuksella. Aiemmin verkkotapahtumana toteutettu hyvinvointipäivä laajenee nyt tapahtumaviikoksi, ja se huipentuu kaksipäiväisiin messuihin.

Tapahtuman luennoilla sekä seminaareissa käsitellään hyvinvointiteknologian hyötyjä ja mahdollisuuksia nyt ja tulevaisuudessa. LAB WellTechin hyvinvointiteknologiamessut kokoavat yhteen yrittäjiä, tutkijoita ja alan asiantuntijoita sekä muuta yleisöä.

”Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusimpiin hyvinvointiteknologioihin ja -tuotteisiin, ja siellä pääsee verkostoitumaan alan ammattilaisten kanssa. Lisäksi messuilla pääsee testaamaan tuotteita ja teknologioita käytännössä. Tervetuloa ensimmäisille hyvinvointimessuillemme!”, TKI-asiantuntija ja projektipäällikkö Jonna Sirviö LAB-ammattikorkeakoulusta sanoo.

Messut ovat avoinna 29.–30.3.2023 klo 9.00–15.30 Lahden kampuksella (Mukkulankatu 19).

Tutustu ohjelmistoon: labwelltech.fi.

Lisätiedot:

Jonna Sirviö
TKI-asiantuntija
jonna [dot] sirvioatlab [dot] fi

Tilaa uutiskirje!

» LABin uutiskirje tarjoaa uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. 

» Hakijan uutiskirjeestä saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot ja vinkit hakemiseen sekä valintaan liittyvissä asioissa.

Sijainti