LABin opiskelijalle myönnettiin MMA:n stipendi

Kuva
Roof windows
LAB-ammattikorkeakoulun liiketalouden opiskelija Juulia Hämäläiselle on myönnetty Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten MMA:n stipendi.  Stipendi myönnettiin tänä vuonna kuudelle opiskelijalle.

MMA:n markkinointipäällikkö Igor Parrin mukaan valintaan vaikutti Juulian erinomainen menestys opinnoissa sekä opintojen edistyminen tavoiteaikaa nopeammin.

”Myös hänen esimerkillinen osallistuminensa LABin AV-klubin kehittämiseen vaikutti myönteisesti valintaan, sillä klubin avulla muilla opiskelijoilla on mahdollisuus opetella ja kehittää omia audiovisuaalisen tuotannon taitoja.”

Juulia opiskelee LABin Lappeenrannan kampuksella ja on suuntautunut opinnoissaan markkinointiin. Hän valmistuu tradenomiksi tulevan kesän aikana.

Opiskelu LABissa on ollut palkitsevaa ja monipuolista, hän kertoo.

”Olen tykännyt erityisesti siitä, että pääsen itse vaikuttamaan siihen, mihin haluan syventyä. Toinen tärkeä asia on ollut käytännön kokemus, mikä on auttanut löytämään oman alan töitä jo opintojen aikana.”

MMA:n stipendi jaetaan vuosittain myynti-, markkinointi- ja ostoalaa koskevissa opinnoissa tai niihin liittyvissä opinnäytetöissä menestyville. Stipendi on perustettu vuonna 2011.

 

Lisätietoja: Myynnin ja markkinoinnin stipendit jaettu ansioituneille opiskelijoille

Sijainti