LAB osallistuu Lahden Pride -viikkoon

Kuva
sateenkaarilippu liehuu Lahden kampuksen lipputangossa
LAB-ammattikorkeakoulu on mukana 22.–27.5.2023 järjestettävässä Lahti Pride -tapahtumaviikossa. Rehtori Turo Kilpeläinen toimii tänä vuonna tapahtuman suojelijana ja pitää puheen tapahtumaviikon päätöspäivänä lauantaina 27.5. kello 14 Lahden satamassa.

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen teemaviikko Lahti Pride alkaa maanantaina. LAB-ammattikorkeakoulu osallistuu Lahti Pride -viikon juhlallisuuksiin sateenkaariliputuksella Lahden ja Lappeenrannan kampuksilla. LABin rehtori Turo Kilpeläinen toimii tämä vuonna tapahtuman suojelijana.

"LABissa jokainen saa olla omanlaisensa. Olemme sitoutuneet tekemään työtä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi korkeakouluyhteisössämme. Tänä vuonna sateenkaariliput liehuvat molemmilla kampuksillamme merkkinä siitä, että olemme luomassa yhdessä turvallisempaa tulevaisuutta", Kilpeläinen sanoo.

Lahti Pride -viikko pitää sisällään paljon tapahtumia, joiden suunnittelussa on ollut mukana Lahden SETA ry:n vapaaehtoisten lisäksi LABin tapahtumaliiketoiminnan opiskelijoita. Opiskelijoiden suunnittelemaan ohjelmistoon kuuluu mm. taidepaja, leffailta, bingo, puistopäivä, kasvomaalaus sekä päätöspäivän päivä- ja iltajuhla.

”LABin opiskelijat ovat tehneet Pride-viikolle useita tapahtumia eri päiville ja näin todentaneet samalla Tapahtumien maailma -kurssilla saatua teoriaa käytäntöön. Tapahtumia on tehty myös omalla ajalla, joten opiskelijoiden sitoutumista tapahtumien tekemiseen on ollut ilo seurata”, kertoo tapahtumaliiketoiminnan lehtori Hanna-Mari Karhinen.

LUT-korkeakoulujen tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma tukee konsernin kehittämistä sellaiseksi opiskelu- ja työyhteisöksi, jossa kaikkia yhteisön jäseniä kohdellaan kunnioittavasti. Yhteisössämme ei hyväksytä epäasiallista kohtelua, syrjintää tai häirintää. Lue lisää LUT-korkeakoulujen yhdenvertaisuus ja tasa-arvosuunnitelmasta.

Lisätiedot:

Turo Kilpeläinen
Toimitusjohtaja
turo [dot] kilpelainenatlab [dot] fi