LAB on mukana Euroopan alueiden ja kuntien teemaviikolla Brysselissä

Kuva
 Autumn leaves on path
LAB-ammattikorkeakoulu ja Päijät-Hämeen liikunnan, elämysten ja hyvinvoinnin tiekartta (LEH) ovat mukana Euroopan alueiden ja kuntien teemaviikolla, joka on suurin vuotuinen Brysselissä järjestettävä aluepolitiikkatapahtuma. Tapahtuma järjestetään 11.–14.10.2021.

Lahden seutu pyrkii Euroopan johtavaksi liikunnan, urheilun, tapahtumien ja hyvinvointiosaamisen keskittymäksi, joka palvelee samalla myös paikallisia yrittäjiä. Tavoitteiden saavuttamisen tueksi tehtyyn LEH-tiekarttatyöhön osallistui LABin lisäksi yli 1 000 henkilöä alueen kunnista sekä useita kehittäjäorganisaatiota, yrityksiä, urheiluopistoja ja eri järjestöjä.

Päijät-Hämeen liikunnan, elämysten ja hyvinvoinnin tiekartta 2030 ja Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n koordinoima Sport Hub -ekosysteemi esitellään Euroopan liikunta-alan innovaatiot (EPSI) -verkoston kanssa toteutettavassa European Week of Regions and Cities -rinnakkaissessiossa torstaina 14.10.2021 klo 14–16. Tilaisuuden avaa Päijät-Hämeen maakuntajohtaja Niina Pautola-Mol.

”Liikunta ja elämykset ovat yksi Päijät-Hämeen älykkään erikoistumisen kärjistä ja on erittäin hienoa, että voimme edistää alueellisen sportti- ja matkailuliiketoiminnan kansainvälistymistä teemaviikolla. Tilaisuus on oiva mahdollisuus verkostoitua ja rakentaa pohjaa kärkiteemaan liittyville jatkotoimenpiteille”, sanoo erikoistutkija Ilkka Väänänen LAB-ammattikorkeakoulusta.

Lue lisää Euroopan alueiden ja kuntien teemaviikosta ja tutustu ohjelmaan!

Lisätietoja:

Ilkka Väänänen, LAB-ammattikorkeakoulu

+358 50 321 8895, ilkka [dot] vaananenatlab [dot] fi

Harri Kuusela, Päijät-Hämeen liitto

+358 44 077 3630, harri [dot] kuuselaatpaijat-hame [dot] fi

Tilaa uutiskirje!

» LABin uutiskirje tarjoaa uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. 

» Hakijan uutiskirjeestä saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot ja vinkit hakemiseen sekä valintaan liittyvissä asioissa.

Sijainti