LAB LIITO Talk -webinaarisarja alkaa 14.3.2023

Kuva
liiketalouden-liito-talk-webinaarisarja
LAB LIITO Talk -asiantuntijaseminaarisarja on suunnattu yrityksille sekä muiden sidosryhmien edustajille, alumneille, opiskelijoille ja henkilöstölle. Puheenvuorot pidetään etänä ja niiden kautta pääset kuulemaan Liiketoimintayksikön asiantuntijoita sekä tutustumaan hankkeiden toimintaan.

LAB LIITO Talk -webinaarit

14.3.2023 08.30–09.15 | LAB LIITO Talk - Onko vastuullisuus muutakin kuin ympäristötekoja?

Vastuullisuus-termi yhdistetään yrityksissä herkästi vastuullisuuden ekologisiin ulottuvuuksiin, kuten hiilijalanjäljen pienentämiseen ja muihin ilmastotekoihin tai taloudellisiin ulottuvuuksiin, kuten liiketoiminnan kannattavuudesta ja kilpailukyvystä huolehtimiseen. Kestävän liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta yritysten tulisi panostaa kuitenkin myös sosiaaliseen vastuullisuuteen.

LAB-ammattikorkeakoulun vastuullisen liiketoiminnan lehtori Tarja Isola valottaa webinaarissa, mitä sosiaalinen vastuullisuus voisi tarkoittaa yrityksen arjessa.

Ilmoittaudu mukaan (Zoom-tapahtuma).

 

4.4.2023 09.00–09.45 | LAB LIITO Talk - Dataekosysteemit yritysten kehityksen edistäjinä

Elinkeinoelämä elää murroskautta, jossa yritykset omien tuotteiden ja palvelujen lisäksi käyvät kilpajuoksua siitä, kuka on kyvykkäin hyödyntämään dataa. Data ja tieto ovat liiketoiminnan kannalta kriittistä omaisuutta, jota kerätään, vaikkei välttämättä edes vielä tiedetä mihin sitä tarvitaan. Datasta on tullut olennainen osa toiminnan laatua, kannattavuutta ja kehitystä.

Organisaatioiden datakulttuuri ja datatalous -asiantuntija, LAB-ammattikorkeakoulun lehtori Tarja Keski-Mattinen kertoo erilaisista dataekosysteemeistä liike-elämässä ja siitä, miten yritykset voivat kehittää omaa liiketoimintaansa datan paremman hyödyntämisen avulla.

Ilmoittaudu mukaan (Zoom-tapahtuma).

Tulevat tapahtumat