LAB-ammattikorkeakoulussa järjestettävään uuteen valmennusohjelmaan etsitään yrittäjiä Päijät-Hämeestä ja Etelä-Karjalasta

Kuva
Feeniks-projekti
LAB-ammattikorkeakoulussa alkaa syyskuussa 2020 työhyvinvointia tukeva ja liiketoiminnan kestävyyttä edistävä valmennusohjelma pk-yrityksille.

Syyskuussa alkavaan Feeniks – uudistu kestävästi -valmennusohjelmaan etsitään parhaillaan mikro- ja pk-yrityksiä Päijät-Hämeen ja Etelä-Karjalan alueilta, jotka haluavat kehittää yritystoimintansa kykyä vastata muutostilanteisiin. Kohderyhmänä ovat erityisesti vallitsevan pandemian aiheuttamista sulkutoimenpiteistä kärsineet matkailu-, ravintola- ja kulttuurialojen yritykset.

Valmennusohjelmassa varaudutaan tuleviin muutostilanteisiin muun muassa uudistamalla liiketoimintaa ekologisesti kestävällä tavalla. Ohjelmassa painotetaankin ilmastoystävällisempää liiketoimintaa ja digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia.

”Käytäntölähtöinen valmennusohjelma toteutetaan molemmissa maakunnissa yhteisöllisesti yrittäjäryhmissä. Ohjelman kokonaiskesto on noin vuosi ja se sisältää tietoiskuja, verkkotapaamisia ja kokeiluja käytännön tilanteita simuloiden, sekä yrityskohtaista konsultaatiota kyseisiin teemoihin liittyen”, kertoo projektipäällikkö Annukka Heinonen.

Osallistuminen Feeniks – uudistu kestävästi -valmennusohjelmaan on yrityksille maksutonta, mutta paikkoja on rajoitettu määrä. Ilmoittautuminen on avoinna 12.10. saakka.

Valmennusohjelma kuuluu Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittamaan Feeniks – uudistu kestävästi -projektiin.

Lisätietoja:

Annukka Heinonen, projektipäällikkö | LAB-ammattikorkeakoulu

044 708 5150 | annukka [dot] heinonenatlab [dot] fi

Feeniks – uudistu kestävästi

Tilaa uutiskirje!

» LABin uutiskirje tarjoaa uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. 

» Hakijan uutiskirjeestä saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot ja vinkit hakemiseen sekä valintaan liittyvissä asioissa.