LAB-ammattikorkeakoulun Nopean toiminnan joukot auttavat yrityksiä selviämään koronaepidemiasta

Kuva
Rikkinäinen maalipinta
LAB-ammattikorkeakoulun Nopean toiminnan joukot tarjoavat yrityksille sparrausta, apua ja tukea koronakriisistä selviämiseen.

Maailmassa vallitseva koronaepidemia aiheuttaa yrityksille haasteita. Suuri osa yrittäjistä joutuu nyt miettimään, kuinka turvata liiketoiminnan jatkuminen ja työpaikkojen säilyminen tilanteessa, jossa niin asiakkaat kuin yrittäjä joutuvat toimimaan poikkeusoloissa.

LAB-ammattikorkeakoulun Nopean toiminnan joukot tarjoavat matalan kynnyksen apua muutostilanteesta selviämiseen. Asiantuntijat auttavat uusien toimintamallien löytämisessä sekä muun muassa tukihakemusten laatimisessa.

”Monelle yritykselle tämä tilanne tarkoittaa esimerkiksi toiminnan pikaista digitalisoimista. Me autamme, ohjeistamme ja etsimme keinoja ketterästi ja nopeasti. Apu voi olla ideointia tai konkreettista apua Business Finlandin tai ELY-keskuksen rahoitusavustusten laatimisessa”, liiketalouden lehtori Mika Tonder kertoo.

Tilanne on yrittäjille haastava myös henkisesti. Operatiivisen avun lisäksi Nopean toiminnan joukoilta saa myös tukea niin itsensä kuin alaistensa johtamiseen.

”Sparraamme, autamme ja tuemme”, Tonder tiivistää.

Maksutonta apua Etelä-Karjalassa ja Päijät-Hämeessä

Nopean toiminnan joukot koostuvat LABin asiantuntijoista Lappeenrannassa ja Lahdessa. Heidän tarjoamansa apu on maksutonta ja tarkoitettu kaikille Etelä-Karjalan ja Päijät-Hämeen yrittäjille.

Jokainen yhteydenotto arvioidaan tapauskohtaisesti ja apu räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaisesti.

”Asiantuntijajoukkomme on laaja ja jokainen auttaa omalla vahvuusalueellaan. Monilla meistä on vuosikausien tausta yrittäjinä ja osa pyörittää edelleen omaa yritystään. Hyödynnämme omia kokemuksiamme, omaa asiantuntemustamme sekä hyviä yhteyksiämme muihin yritysneuvontaa tarjoaviin organisaatioihin,” TKI-johtaja Pasi Juvonen toteaa.

 

Lisätietoja:
TKI-johtaja Pasi Juvonen | pasi [dot] juvonenatlab [dot] fi

Asiantuntijat palveluksessasi

Asiantuntijamme LABissa ottavat bisneksen tosissaan. Heillä on ideoita. He haluavat auttaa sinua tuotekehityksessä ja saada liiketoimintasi kasvuun.

Tilaa uutiskirje!

» LABin uutiskirje tarjoaa uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. 

» Hakijan uutiskirjeestä saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot ja vinkit hakemiseen sekä valintaan liittyvissä asioissa.