LAB-ammattikorkeakoulu kasvattaa englanninkielistä koulutustarjontaansa

Kuva
a glass wall with a staircase behind it
LAB-ammattikorkeakoulu kasvattaa englanninkielistä koulutustarjontaansa kuudella uudella koulutuksella, jotka tulevat hakuun korkeakoulujen kevään ensimmäisessä yhteishaussa 7.–20.1.2021.

Ensi syksynä 2021 alkavista uusista englanninkielisistä koulutuksista viisi on AMK-tutkintoon johtavia. Lisäksi englanninkielistä YAMK-koulutustarjontaa kasvatetaan yhdellä tutkintoon johtavalla koulutuksella. Kaksi uusista englanninkielisistä koulutuksista toteutetaan kokonaisuudessaan verkko-opintoina.

Tammikuussa haettavana ovat myös LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin ensimmäiset englanninkieliset tutkintoon johtavat koulutukset.

”Kysyntää kansainvälisen muotoilukoulutuksen tarjoamiseen on ollut kansallisesti ja kansainvälisesti. LABin Muotoiluinstituutin muotoilijoita on työllistynyt merkittävästi kansainvälisiin yrityksiin. Nyt haluamme vahvistaa koulutustarjontaa, jotta voimme tukea suomalaisten yritysten kansainvälistymistä sekä parantaa muotoilijoiden kansainvälisiä työllistymismahdollisuuksia”, toteaa LABin Muotoiluinstituutin yksikön johtaja Vesa Härkönen.

LABin syksyllä 2021 alkaviin englanninkielisiin koulutuksiin voit tutustua täällä.

Kevään 2021 yhteishaut

Korkeakoulujen kevään 2021 ensimmäisessä yhteishaussa ovat haettavana LABin englanninkieliset AMK- ja YAMK-koulutukset. Tarjolla on yhdeksän englanninkielistä AMK-koulutusta kaikilta LABin koulutusaloilta: liiketalous, tekniikka, muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä, sosiaali- ja terveysala sekä hotelli-, ravintola- ja matkailuala. Haussa olevat kaksi YAMK-koulutusta sijoittuvat liiketalouden sekä tekniikan aloille.

Ensimmäinen yhteishaku alkaa 7.1. ja päättyy 20.1.2021 klo 15. Kevään toisessa yhteishaussa 17.–31.3.2021 haettavana ovat suomenkieliset AMK- ja YAMK-koulutukset.

Opinnot alkavat syksyllä 2021.

Lisätiedot:
Vararehtori Merja Heino, LAB-ammattikorkeakoulu

merja [dot] heinoatlab [dot] fi, 040 760 5533