Kevään 2023 ensimmäinen yhteishaku alkaa – LAB-ammattikorkeakoulussa tarjolla 9 englanninkielistä koulutusta

Kuva
kevään ensimmäinen yhteishaku 2023
Korkeakoulujen kevään 2023 ensimmäinen yhteishaku alkaa keskiviikkona 4.1. Haettavana ovat LAB-ammattikorkeakoulun englanninkieliset AMK- ja YAMK-koulutukset.

LAB-ammattikorkeakoulu tarjoaa kevään ensimmäisessä yhteishaussa yhteensä 310 opiskelupaikkaa Lahden ja Lappeenrannan kampuksille sekä verkko-opintoihin. Haussa on 9 englanninkielistä koulutusta sosiaali- ja terveysalalta, tekniikasta, muotoilusta, liiketaloudesta sekä hotelli-, ravintola- ja matkailualalta.

Suurin osa haussa olevista kohteista ovat suomenkielistä alempaa korkeakoulututkintoa vastaavia Bachelor-tason koulutuksia. Haussa on myös yksi ylempää korkeakoulututkintoa vastaava Master-tason koulutus liiketalouden alalta.

”Englanninkielinen koulutus antaa erinomaiset valmiudet tulevaisuuden työelämään. Painotamme LABin koulutuksissa erityisesti sitä, että opiskelijamme saavat sekä tutkinnon että työkokemusta ja verkostot työelämää varten. Haluamme tarjota työn ja opiskelun parhaat puolet samasta paikasta”, sanoo koulutuksesta vastaava vararehtori Merja Heino LAB-ammattikorkeakoulusta.

Kevään ensimmäinen yhteishaku alkaa 4.1. ja päättyy 18.1. kello 15.00. Koulutuksiin haetaan Opintopolku.fi-palvelun kautta. Valinnan tulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään 2.6.2023. Tarkat tiedot valintakriteereistä ja aikatauluista löytyvät Opintopolusta kunkin koulutuksen kohdalta.

Opinnot alkavat syksyllä 2023. Lue lisää: lab.fi/yhteishaku.

Kevään toinen yhteishaku alkaa maaliskuussa

Kevään toinen yhteishaku järjestetään 15.–30.3.2023, jolloin haettavana ovat suomenkieliset AMK- ja YAMK-koulutukset. LAB-ammattikorkeakoulussa on tarjolla maaliskuun yhteishaussa yhteensä 1657 opiskelupaikkaa.

Lisätiedot:

Uusimmat uutiset