TERVETULOA OPISKELEMAAN LAB-AMMATTIKORKEAKOULUUN

Hienoa, että valitsit LAB-ammattikorkeakoulun opiskelupaikaksesi! Valikosta löydät sekä kaikille yhteiset että alakohtaiset aloitustiedot. Tutustu niihin huolella.

Päivitämme sivuja elokuun aikana, seuraamme korona-tilannetta ja informoimme muutoksista. Joten seuraathan sivujamme ja palaathan myöhemmin takaisin mikäli kaikki tieto ei ole vielä saatavilla.
Kuva
Autumn lake landscape

 

Olethan muistanut ottaa opiskelupaikan vastaan ja ilmoittautua läsnä- tai poissaolevaksi? Tarkista myös alla olevan linkin kautta, pitääkö sinun liittää todistuskopioita hakemukseesi Oma Opintopolussa.  

Lue lisää: Opiskelupaikan vastaanottaminen, läsnäoloilmoittautuminen ja todistuskopiot

SIIRTOHAUN KAUTTA VALITUT OPISKELIJAT

AVOIMEN VÄYLÄN KAUTTA VALITUT OPISKELIJAT

POLKUOPISKELIJA: huomioithan, että sinun ei tarvitse ottaa paikkaa vastaan Opintopolussa!

 

ORIENTAATIO-OHJELMAT LAHTI JA LAPPEENRANTA

 

COVID-19 pandemian vaikutus syksyn opintojen aloitukseen

Toivomme kaikki, että syyskausi alkaisi normaalisti toimivilla kampuksilla. Siltä varalta, että epidemiatilanne pahenisi uudelleen ja paikallisia tai kansallisia rajoituksia tulisi, meidän kannattaa varautua tilanteeseen osittain jo nyt.
Käytännössä tämä tarkoittaa, että syyskauden osalta korkeakoulutoiminnalle on kolme skenaariota: toimimme kampuksilla normaalisti, toimimme kampuksilla pienryhmämoodissa tietyt toiminnot priorisoiden tai kampuksemme ovat suljettuina maalis–toukokuun 2020 tapaan. Tarkkailemme epidemiatilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeistuksia ja elokuussa tiedotamme, millä toimintamallilla syyskauden toiminta kampuksilla käynnistyy.

 

Kuva
LAB-logo