Suomi-ruokaa maailmalle-tilaisuus elintarvikealan yrityksille ja sidosryhmille
Tapahtuma-aika
13.11.2025 10.30–11.30
Tapahtuman sijainti
LAB-ammattikorkeakoulu
Food Pilot Plant, Showroom, Mukkulankatu 19, Lahti, 2. kerros:
LAB:n rooli
Tule kuulemaan, miten Helsingin yliopisto (HY) ja LAB-ammattikorkeakoulu tukevat suomalaisen ruoan vientiä koulutuksen, tutkimuksen ja yritysyhteistyön avulla.
Tietoiskujen jälkeen voit verkostoitua, esittää kehitystarpeita ja vaikuttaa tuleviin koulutusratkaisuihin. Tarjolla on myös opastettu kierros LABin Food Pilot Plant -tuotekehitysympäristöön sekä esittely TKI-palvelujen digikartasta. Osion järjestää FinFoodNet - Suomalaiset Innokaupungit ja alueet vauhdittamassa ruokaratkaisujen vientiä -hanke. Tilaisuus on osa Lahden tiedepäivä - Lahden Yliopistokampus -tapahtumaa.
Ohjelmassa:
• Uusi maisteriohjelma ruokaviennin tueksi – Janna Pietikäinen, HY
• Biomateriaalit ja elintarviketeknologia – Antti Knaapila, LAB
Luvassa kahvitarjoilu – tervetuloa!
Osallistujamäärä on rajattu.