Tuotetestauksesta vauhtia Hamarin vientiin

Kuva
Hamari, auditorio

Hamari auditorium furniture solutions Oy tekee nimensä mukaisesti auditoriokalusteita ja niihin liittyviä ratkaisuja. Asiakkaita ovat yksityiset yritykset ja julkiset rakennukset, mm. teatterit, yliopistot, konserttisalit, koulut ja sairaalat. Erilaisten istuinratkaisujen lisäksi yritys kunnostaa vanhoja katsomotuoleja, tekee teleskooppikatsomoita ja luentokalusteita. Hamari toimii kansainvälisesti ja suurin osa tilauskannasta meneekin vientiin mm. Keski-Eurooppaan, Pohjoismaihin ja Yhdysvaltoihin.

Hamari pyrkii innovatiivisiin ja räätälöityihin kalusteratkaisuihin. Tuotteita kehitetään aktiivisesti ja tärkeänä pidetäänkin laadukasta muotoilua ja materiaaleja. Ne takaavat kalusteiden pitkän käyttöiän ja vähäisen huoltotarpeen. Yritys on hyödyntänyt laajasti korkeakoulun tuote- ja materiaalitestauksen palveluja tuotekehityksessä sekä mm. testauttamalla uusia tuolimalleja kalustelabrassa. Hamarin toimitusjohtaja Jari Jääskelä kuvailee:

Tuote- ja materiaalitestauksen palvelu on ollut meille tärkeää, kun kehitetään uusia tuotteita tai kun eri markkinat vaativat erilaisia testauksia. Palvelu on aina ollut hyvää ja asiallista.


Jääskelällä onkin kokemusta yhteistyöstä jo useammalta vuosikymmeneltä. Tuotetestauksesta on ollut hyötyä myös viennin edistämisessä. Hamari teetti korkeakoululla Jouko Järvisalon suunnittelemaan Odeon tuoliin uudet testit, joiden myötä varmistettiin kaupat Washington DC:ssä sijaitsevaan John F. Kennedy Centeriin. Jääskelä jatkaa:

Me teemme tuolit ja korkeakoulu testit.
Helppoa ja yksinkertaista!


Korkeakoulun tuotekehitys- ja asiantuntijapalvelujen avulla yritys saa konkreettista apua ja mahdollisuuden hyödyntää testauspalveluja paja- ja laboratoriotiloissa. Lue lisää testaus- ja asiantuntijapalveluistamme täältä.

 

Teksti: Ninni Andelin

Kuva: Hamari, JFK Center Washington DC, arkkitehtitoimisto Steven Holl architects

Kuvaus on laadittu osana Korkeakoulut innovaatiotoiminnan vauhdittajina – DYNAMO -hanketta, jota rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto/Päijät-Hämeen liitto. Lue lisää hankkeestamme: www.lab.fi/projekti/dynamo

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Yrityksille
yrityksilleatlab [dot] fi