TalentHUB Etelä-Karjala

Kuva
TalentHUB Etelä-Karjala logo
Etelä-Karjalassa toimivien pk-yritysten innovaatio-osaamisen kasvattamisen osalta on olennaista, että osaamispohjaa pystytään laajentamaan ja osaamista hyödyntämään kansainvälisillä osaajilla.

Hankkeen keskiössä on yritysten tarve sekä käytännön toimet, mm. kv-osaajan palkkauksen esteet ja markkinointiviestinnälliset toimenpiteet.

TalenHUB Etelä-Karjala toimintamallissa toimitaan yhdessä toimijariippumattomasti niin, että yrityksillä on helmpompaa hyödyntävää kansainvälisiä osaajia liiketoiminnan kasvussa ja kehityksessä.

Toteutusaika
-
Projektin tila
Käynnissä
Toteutusalue
Kansallinen
Rahoitus
EAKR 2014-2020
LABin rooli
Hallinnoija
Yksikkö
Liiketoiminta
Painoala
Innovaatioiden kaupallistaminen
Projektissa tapahtuu
Tavoitteet
Hankkeen päätavoitteena on luoda toimijariippumaton toimintamalli, joka auttaa vastaamaan Etelä-Karjalassa toimivien pk- yritysten kasvu- ja kehittämishaasteisiin, osaamistarpeen nopealla muotoilulla, osaamistarpeen ja osaajan yhdistämisellä osana yrityksen liiketoiminnan strategiaa.
Tavoitteiden toteutuminen
Tavoitteiden toteutuminen painottuu erityisesti markkinointiviestinnällisiin toimenpiteisiin, yrityskentälle jalkautumiseen sekä käytännön apuun kv-osaajan palkkaamiseen.
Hankkeen vaikuttavuus
Hankkeen päätulos parantaa Etelä-Karjalassa toimivien yrityksien mahdollisuuksia voida houkutella ja rekrytoida uusia osaajia, kasvaa ja kehittyä maakunnassa sekä luoda uusia osaamispohjaisia työpaikkoja maakuntaan.


Projektipäällikkö
Kaisa Vainikka
Projektipäällikkö
kaisa [dot] vainikkaatlab [dot] fi

Related events