Elintarvikeinsinööri (AMK)-kouluttajien yhteisen verkko-opetuksen tarjonnan lisäämiseen sekä alan profilointityöhön
Hankkeessa edistetään muutoskyvykkäästi ja resurssiviisaasti elintarvikealan insinöörikoulutuksen laatua, tehokkuutta jainnovaatioita. Hankkeen toimenpiteiden avulla elintarvikeinsinööri -kouluttajien opetusyhteistyö lisääntyy syventävien elintarvikealanopintojen osalta.
Hankekumppaneina toimivat Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK (päätoteuttaja), Seinäjoen ammattikorkeakoulu SeAMK, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk ja LAB-ammattikorkeakoulu. Hankkeen aikana tehdään yhteistyötä kaikkienkoulutusasteiden kanssa benchmarkaten hyviä käytänteitä muilta toimijoilta. Hankkeen keskeisenä hyödynsaajana ovat elintarvikealan yritykset sekä Suomessa elintarvikealan insinöörikoulutusta tarjoavat ammattikorkeakoulut.
Hankekumppaneina toimivat Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK (päätoteuttaja), Seinäjoen ammattikorkeakoulu SeAMK, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk ja LAB-ammattikorkeakoulu. Hankkeen aikana tehdään yhteistyötä kaikkienkoulutusasteiden kanssa benchmarkaten hyviä käytänteitä muilta toimijoilta. Hankkeen keskeisenä hyödynsaajana ovat elintarvikealan yritykset sekä Suomessa elintarvikealan insinöörikoulutusta tarjoavat ammattikorkeakoulut.
Toteutusaika
-
Projektin tila
Käynnissä
Toteutusalue
Kansallinen
Rahoitus
OKM
LABin rooli
Osatoteuttaja
Yksikkö
Teknologia
Painoala
Monikäyttöiset materiaalit